Dragoș Soare, asfalt electoral pe strada Lacului. Cinism de primar: „Campania electorală este mai importantă pentru unii decât binele comunității”

Dragoș Soare și-a bătut joc de locuitorii din zonă doar pentru a se lăuda în campania electorală că a asfaltat porțiunea de stradă afectată de lucrări. Dragoș Soare, primarul Municipiului Slobozia, și-a prezentat laudativ „mega-realizarea” edilitară de asfaltare a vreo 200 metri din strada Lacului. Afectată de lucrările de introducere a unei conducte noi de canalizare, investiție făcută de SC URBAN SA Slobozia, operator regional de apă și apă uzată, strada trebuia asfaltată de acum trei luni. Încă din data de 20 februarie 2024, așa cum am prezentat pe larg… Articolul Dragoș Soare, asfalt electoral pe strada Lacului. Cinism de primar: „Campania electorală este mai importantă pentru unii decât binele comunității” apare prima dată în InfoIalomita.ro - Știri actuale din județul Ialomița.

Dragoș Soare, asfalt electoral pe strada Lacului. Cinism de primar: „Campania electorală este mai importantă pentru unii decât binele comunității”

Dragoș Soare și-a bătut joc de locuitorii din zonă doar pentru a se lăuda în campania electorală că a asfaltat porțiunea de stradă afectată de lucrări.

Dragoș Soare, primarul Municipiului Slobozia, și-a prezentat laudativ „mega-realizarea” edilitară de asfaltare a vreo 200 metri din strada Lacului.

Afectată de lucrările de introducere a unei conducte noi de canalizare, investiție făcută de SC URBAN SA Slobozia, operator regional de apă și apă uzată, strada trebuia asfaltată de acum trei luni.

Încă din data de 20 februarie 2024, așa cum am prezentat pe larg într-un material publicat pe site, SC URBAN SA Slobozia a comunicat Primăriei că a finalizat lucrările iar strada poate fi asfaltată.

Locuitorii de pe Lacului, norocoși că au fost devansate alegerile locale

Fără să-i pese de nemulțumirile celor care locuiesc în zona afectată de lucrări și cu o stradă blocată de luni de zile, primarul Dragoș Soare a amânat nejustificat asfaltarea străzii.

La solicitarea www.infoialomita.ro aceasta spunea la mișto în urmă cu o lună că nu s-a putut asfalta pentru că în partea a doua a lunii martie și prima jumătate a lunii aprilie în Slobozia au fost temperaturi de îngheț!

Bănuiam atunci că, în realitate, Soare trage de timp pentru a se intra în luna de campanie electorală pentru a asfalta dar nu ne-am gândit că acest motiv poate fi suficient pentru o amânare care să-i țină în continuare pe oamenii din zonă cu strada blocată.

CITEȘTE ȘI: ASFALTAREA STRĂZII LACULUI DIN SLOBOZIA, ȚINUTĂ PE LOC DE ORGOLII ȘI CALCULE ELECTORALE

A trebuit să mai treacă încă o lună pentru a ne lămuri de ce Administrația Soare nu a vrut să toarne asfalt pe strada Lacului.

A făcut-o chiar primarul într-o postare eminamente pozitivă, inclusă în promovarea electorală prin care el speră să câștige un nou mandat de 4 ani de șefie la Primăria Municipiului reședință de județ.

Imediat după asfaltarea porțiunii de stradă acesta a postat pe pagina sa de Facebook următorul mesaj: „De astăzi s-a reluat circulația pe strada Lacului. Cu multe piedici din toate direcțiile, pentru că da, campania electorală este mai importantă pentru unii decât binele comunității, am reușit să deschidem circulației auto acest tronson. Vă mulțumesc mult tuturor pentru răbdare și vă asigur că voi continua să mă lupt pentru proiectele noastre!”

Dincolo de cinismul public al primarului, locuitorii care au avut de aşteptat atâta amar de vreme pentru a se bucura din nou de o stradă asfaltată funcţională trebuie să se bucure că alegerile locale ce ar fi trebuit să aibă loc în luna septembrie a acestui an, au fost mutate cu 3 luni mai devreme, pentru că astfel au scăpat de încă un trimestru de stradă blocată!

Articolul Dragoș Soare, asfalt electoral pe strada Lacului. Cinism de primar: „Campania electorală este mai importantă pentru unii decât binele comunității” apare prima dată în InfoIalomita.ro - Știri actuale din județul Ialomița.