Dragoș Bucur, prima reacție după ce a fost confirmat cu COVID. Cum se simte și ce spune despre emisiunea ”Visuri la cheie”

Gazda reality-ului de la PRO TV „Visuri la cheie” a reacționat la câteva ore după ce ziarul Libertatea a dezvăluit că acesta s-a infectat cu coronavirus. „Am făcut o formă ușoară a bolii, ca o gripă. Acum sunt împreună cu familia și ne simțim bine. Sper ca toate rezultatele colegilor să fie bune și evident […]

Dragoș Bucur, prima reacție după ce a fost confirmat cu COVID. Cum se simte și ce spune despre emisiunea ”Visuri la cheie”

Gazda reality-ului de la PRO TV "Visuri la cheie" a reacționat la câteva ore după ce ziarul Libertatea a dezvăluit că acesta s-a infectat cu coronavirus.


„Am făcut o formă ușoară a bolii, ca o gripă. Acum sunt împreună cu familia și ne simțim bine. Sper ca toate rezultatele colegilor să fie bune și evident că aștept reluarea filmărilor la Visuri la Cheie", a declarat Bucur, potrivit Știrilor Pro TV.


"A fost un sezon plin de emoție și mi-aș fi dorit evident să nu fie necesară acestă întrerupere, dar sunt convins că vom trece extrem de repede și peste această situație. Mai avem de filmat, dar publicul nostru poate urmari ca și până acum Visuri la cheie în fiecare miercuri la PRO TV", a adăugat acesta.


Potrivit unei reacții oferite miercuri ziarului Libertatea de către PRO TV, filmările la emisiunea Visuri la cheie au fost suspendate, iar toată echipa este testată.