Dragi ploieșteni de la case, primăria vă pregătește ceva ”măreț”: un ghișeu de 128.000 de euro!

”Acordăm atenție și ploieștenilor care locuiesc la case! Ploieștiul este singurul oraș din România care va începe proiecte de eficientizare energetică la case”. Așa își începe Primăria Ploiești un comunicat de presă primit pe adresa redacției în această după-amiază. După ce am citit titlul am crezut că, în sfârșit, Primăria Ploiești îi va sprijini cu […] Articolul Dragi ploieșteni de la case, primăria vă pregătește ceva ”măreț”: un ghișeu de 128.000 de euro! apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Dragi ploieșteni de la case, primăria vă pregătește ceva ”măreț”: un ghișeu de 128.000 de euro!

”Acordăm atenție și ploieștenilor care locuiesc la case! Ploieștiul este singurul oraș din România care va începe proiecte de eficientizare energetică la case”. Așa își începe Primăria Ploiești un comunicat de presă primit pe adresa redacției în această după-amiază. După ce am citit titlul am crezut că, în sfârșit, Primăria Ploiești îi va sprijini cu […]

Articolul Dragi ploieșteni de la case, primăria vă pregătește ceva ”măreț”: un ghișeu de 128.000 de euro! apare prima dată în Observatorul Prahovean.