Dovada că prahovenii nu vor să se vaccineze cu AstraZeneca. Sunt aproape 1600 de locuri libere la Bușteni, Sinaia și Mizil

Controversele legate de vaccinul anti-covid AstraZeneca i-a determinat pe prahoveni să refuze programarea la trei centre din județ unde se administrează acest ser. Este vorba de trei patru de vaccinare din Ploiești, Bușteni, Sinaia și Mizil, care astăzi figurează pe platforma națională de programare cu aproape 1600 de locuri libere. În celelalte centre de vaccinare […] Articolul Dovada că prahovenii nu vor să se vaccineze cu AstraZeneca. Sunt aproape 1600 de locuri libere la Bușteni, Sinaia și Mizil apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Dovada că prahovenii nu vor să se vaccineze cu AstraZeneca. Sunt aproape 1600 de locuri libere la Bușteni, Sinaia și Mizil

Controversele legate de vaccinul anti-covid AstraZeneca i-a determinat pe prahoveni să refuze programarea la trei centre din județ unde se administrează acest ser.

Este vorba de trei patru de vaccinare din Ploiești, Bușteni, Sinaia și Mizil, care astăzi figurează pe platforma națională de programare cu aproape 1600 de locuri libere.

În celelalte centre de vaccinare din județ, inclusiv cele din Ploiești, mai puțin centrul de la Mediurg, unde sunt administrate vaccinurile de la Pfizer și Moderna, nu mai sunt locuri libere.

Reamintim că astăzi, coordonatorul campaniei de vaccinare, medicul Valeriu Gheorghiță, a susținut o conferință de presă în care a anunțat că în România se va continua administrarea vaccinului AstraZeneca indiferent de categoriile de vârstă.

”În ședința de azi s-a decis: În România se continuă vaccinarea cu AstraZeneca pentru toate grupele de vârstă. Cei care au făcut prima doză continuă rapelul cu AstraZeneca. Cei cu tromboze după prima doză, continuă vaccinarea cu alt tip de vaccin. Ce efecte secundare pot apărea în primele 14 zile de la administrarea vaccinului și care trebuie să determine persoana să meargă la spital: anumite simptome neurologice, durere de cap intensă sau apariția unor mici pete de sânge” a precizat Gheorghiță.

Articolul Dovada că prahovenii nu vor să se vaccineze cu AstraZeneca. Sunt aproape 1600 de locuri libere la Bușteni, Sinaia și Mizil apare prima dată în Observatorul Prahovean.