Două persoane surprinse de avalanșă în masivul Bucegi, sub Vârful Țigănești

Două persoane au fost surprinse de o avalanșă care s-a produs sâmbătă după amiază sub vârful Țigănești din Masivul Bucegi. Potrivit primelor informații oferite de Salvamont România, una dintre cele două persoane ar fi reușit să se salveze, însă cea de-a doua este prinsă sub zăpadă. Informațiile sunt incerte, iar sursa citată precizează că există […] Articolul Două persoane surprinse de avalanșă în masivul Bucegi, sub Vârful Țigănești apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Două persoane surprinse de avalanșă în masivul Bucegi, sub Vârful Țigănești

Două persoane au fost surprinse de o avalanșă care s-a produs sâmbătă după amiază sub vârful Țigănești din Masivul Bucegi.

Potrivit primelor informații oferite de Salvamont România, una dintre cele două persoane ar fi reușit să se salveze, însă cea de-a doua este prinsă sub zăpadă.

Informațiile sunt incerte, iar sursa citată precizează că există posibilitatea ca ambele persoane să fie în viață și să nu se poată vedea sau contacta.

O echipa de salvamontiști din Râșnov se îndreaptă către locul evenimentului. A fost alertat elicopterul, dar, din păcate, în zona nu sunt condiții de zbor

Articolul Două persoane surprinse de avalanșă în masivul Bucegi, sub Vârful Țigănești apare prima dată în Observatorul Prahovean.