Două persoane au fost depistate de polițiști în timp ce conduceau un autoturism fără a deține permis de conducere!

Ieri, 2 decembrie, polițiștii din cadrul Secției nr. 8 Poliție Rurală Valea Mare au depistat, pe drumul județean 702 D, pe raza localității Hulubești, un tânăr de 18 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism fără a deține permis de conducere. Un alt bărbat, de 33 de ani, a fost oprit de polițiști, […] Articolul Două persoane au fost depistate de polițiști în timp ce conduceau un autoturism fără a deține permis de conducere! apare prima dată în DambovitaNews.

Două persoane au fost depistate de polițiști în timp ce conduceau un autoturism fără a deține permis de conducere!

Ieri, 2 decembrie, polițiștii din cadrul Secției nr. 8 Poliție Rurală Valea Mare au depistat, pe drumul județean 702 D, pe raza localității Hulubești, un tânăr de 18 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism fără a deține permis de conducere.

Un alt bărbat, de 33 de ani, a fost oprit de polițiști, pentru control, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Cornești.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că cel în cauză nu deține permis de conducere.

În ambele situații, polițiștii au întocmit dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, faptă prevăzută de art. 335 din Codul Penal.

Articolul Două persoane au fost depistate de polițiști în timp ce conduceau un autoturism fără a deține permis de conducere! apare prima dată în DambovitaNews.