Două persoane au ajuns la spital în urma a două accidente rutiere petrecute pe raza județului Ialomița

Echipajele de salvatori din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Barbu Catargiu” al județului Ialomița au acționat în ultimele ore la două accidente rutiere petrecute pe raza județului, două persoane fiind transportate la spital. Potrivit [...]

Două persoane au ajuns la spital în urma a două accidente rutiere petrecute pe raza județului Ialomița

Echipajele de salvatori din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Barbu Catargiu” al județului Ialomița au acționat în ultimele ore la două accidente rutiere petrecute pe raza județului, două persoane fiind transportate la spital.

Potrivit ISU Ialomița, salvatorii de la Garda de intervenție Țăndărei au intervenit la un accident rutier produs în comuna Scânteia, în care au fost implicate un autoturism și un tractor.

„La evenimentul rutier s-au deplasat două echipaje cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, în urma accidentului rezultând o victimă rănită ușor, care după acordarea primului ajutor medical de către echipajul SMURD, a refuzat transportul la spital”, au precizat reprezentanții ISU Ialomița.

Al doilea accident rutier s-a produs în comuna Mihail Kogălniceanu – Popas Chirana, în care au fost implicate două autoturisme. La fața locului s-au deplasat două echipaje cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o ambulanță SMURD și în sprijin un echipaj al SAJ Ialomița – substația Țăndărei.

„În urma evenimentului rutier au rezultat două victime care au fost monitorizate de echipajele medicale la locul intervenției, ulterior preluate și transportate la Spitalul Orășenesc Țăndărei”, au mai transmis sursele citate.

La ambele accidente rutiere pompierii militari au asigurat măsuri de prevenire și stingere a incendiilor.