Două firme din Iași vor reface Master Planul Aeroportului de la Ghimbav pentru 1,975 milioane de lei

Administraţia judeţeană are proiectant pentru construcţiile şi infrastructura care mai sunt necesare în cadrul Aeroportului Internaţional Braşov. Consiliul Județean Brașov a încheiat cu asocierea SC PENCRAFT SRL – SC MIHUL SRL (ambele din județul Iași) contractul de servicii pentru realizarea studiului de fezabilitate şi a proiectului tehnic aferente obiectivului de […] Articolul Două firme din Iași vor reface Master Planul Aeroportului de la Ghimbav pentru 1,975 milioane de lei apare prima dată în Biz Brasov.

Două firme din Iași vor reface Master Planul Aeroportului de la Ghimbav pentru 1,975 milioane de lei

Administraţia judeţeană are proiectant pentru construcţiile şi infrastructura care mai sunt necesare în cadrul Aeroportului Internaţional Braşov. Consiliul Județean Brașov a încheiat cu asocierea SC PENCRAFT SRL – SC MIHUL SRL (ambele din județul Iași) contractul de servicii pentru realizarea studiului de fezabilitate şi a proiectului tehnic aferente obiectivului de […]

Articolul Două firme din Iași vor reface Master Planul Aeroportului de la Ghimbav pentru 1,975 milioane de lei apare prima dată în Biz Brasov.