Două fete au murit după ce au fost lovite de o mașină, pe trotuar, în București. Șoferița, bătută de martori

O șoferiță a intrat cu mașina în două fete, care se aflau pe un trotuar, în cartierul bucureștean Andronache. În urma impactului, cele două copile au fost transportate pentru îngrijiri medicale, la spitalul Floreasca și la Spitalul Grigore Alexandrescu, unde medicii au pronunțat decesul. Poliția a anunțat că, după accident, „mai multe persoane ar fi […]

Două fete au murit după ce au fost lovite de o mașină, pe trotuar, în București. Șoferița, bătută de martori

O șoferiță a intrat cu mașina în două fete, care se aflau pe un trotuar, în cartierul bucureștean Andronache. În urma impactului, cele două copile au fost transportate pentru îngrijiri medicale, la spitalul Floreasca și la Spitalul Grigore Alexandrescu, unde medicii au pronunțat decesul. Poliția a anunțat că, după accident, „mai multe persoane ar fi exercitat violențe asupra conducătorului auto și pasagerului”.


UPDATE 19.00: Șoferița și pasagerul au fost transportați la spitalul Pantelimon, după ce au fost bătuți de martori. Oamenii susțin că au fost atacați cu lopata.


Reprezentanții spitalului au declarat pentru Libertatea că cei doi „nu au suferit leziuni care să necesite internare”.


UPDATE 18.30: A doua victimă a accidentului a decedat, anunță reprezentanții spitalului Grigore Alexandrescu, unde fata a fost transportată. „A intrat în stop cardiorespirator și nu a răspuns la manevrele de resuscitare”, au anunțat reprezentanții spitalului din Capitală.Din primele informații, o femeie în vârstă de 56 de ani a pierdut controlul vehiculului și a intrat într-un stâlp. În urma impactului, mașina a fost proiectată în gardul unei case și a lovit doi copii care se aflau pe trotuar, a informat Brigada Rutieră.


Cele două copile au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale, la spitalul Floreasca și la Spitalul Grigore Alexandrescu.


Ulterior, medicii de la Spitalul Floreasca au anunțat că una dintre fete și-a pierdut viața. „Este vorba despre o fetiță de 7 ani”, a declarat Bogdan Oprița, purtătorul de cuvânt al spitalului Floreasca, pentru Libertatea.


La spital au ajuns și șoferița, și pasagerul, iar aceștia susțin că au fost luați la bătaie de martori, în urma accidentului.


Autoritățile precizează că sunt făcute cercetări și în acest caz, pe lângă cele privind accidentul, „sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, distrugere și lovire sau alte violențe”.


Cercetările sunt efectuate de Secția 7 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2.