Două familii de romi, urmărire ca în filme cu mașinile pe străzile din Strasbourg. Cinci persoane și-au pierdut viața

Două familii de romi din Timișoara s-au urmărit cu mașinile pe străzile din Strasbourg din cauza unui conflict mai vechi, ulterior provocând un accident rutier. Cinci persoane și-au pierdut viața și alte patru sunt rănite. În urma primelor cercetări făcute de polițiștii francezi, accidentul s-a produs între două autoturisme BMW, un model X5 și un […] Articolul Două familii de romi, urmărire ca în filme cu mașinile pe străzile din Strasbourg. Cinci persoane și-au pierdut viața apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Două familii de romi, urmărire ca în filme cu mașinile pe străzile din Strasbourg. Cinci persoane și-au pierdut viața

Două familii de romi din Timișoara s-au urmărit cu mașinile pe străzile din Strasbourg din cauza unui conflict mai vechi, ulterior provocând un accident rutier. Cinci persoane și-au pierdut viața și alte patru sunt rănite. În urma primelor cercetări făcute de polițiștii francezi, accidentul s-a produs între două autoturisme BMW, un model X5 și un […]

Articolul Două familii de romi, urmărire ca în filme cu mașinile pe străzile din Strasbourg. Cinci persoane și-au pierdut viața apare prima dată în Observatorul Prahovean.