Două cartiere din Ploiești au rămas fără apă din cauza unei avarii la o stație de pompare

Primăria municipiului Ploiești informează cetățenii ca este o avarie electrică, la stația de pompare de pe strada Gheorghe Grigore Cantacuzino, ce alimentează cu apă cartierele Malu Roșu şi Ienăchiţă Văcărescu. Avaria va fi remediata în cel mai scurt timp, iar alimentarea cu apă a  cartierelor  Ienăchiţă Văcărescu și Malu Roșu va fi reluata în maxim […] Articolul Două cartiere din Ploiești au rămas fără apă din cauza unei avarii la o stație de pompare apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Două cartiere din Ploiești au rămas fără apă din cauza unei avarii la o stație de pompare

Primăria municipiului Ploiești informează cetățenii ca este o avarie electrică, la stația de pompare de pe strada Gheorghe Grigore Cantacuzino, ce alimentează cu apă cartierele Malu Roșu şi Ienăchiţă Văcărescu.

Avaria va fi remediata în cel mai scurt timp, iar alimentarea cu apă a  cartierelor  Ienăchiţă Văcărescu și Malu Roșu va fi reluata în maxim 45 de minute.

”Va mulțumim pentru înțelegere și ne cerem scuze pentru disconfortul creat” este mesajul primăriei pentru cetățeni.

Articolul Două cartiere din Ploiești au rămas fără apă din cauza unei avarii la o stație de pompare apare prima dată în Observatorul Prahovean.