Dosare penale pentru doi tineri prinși de jandarmii constănțeni cu produse etnobotanice

Cincisprezece pliculețe ce conțineau fragmente de substanță vegetală au fost găsite noaptea trecută de jandarmii care asigură paza și supravegherea conductelor de transport produse petroliere, asupra a doi tineri constănțeni. Potrivit Inspectoratului de Jandarmi Județean [...]

Dosare penale pentru doi tineri prinși de jandarmii constănțeni cu produse etnobotanice

Cincisprezece pliculețe ce conțineau fragmente de substanță vegetală au fost găsite noaptea trecută de jandarmii care asigură paza și supravegherea conductelor de transport produse petroliere, asupra a doi tineri constănțeni.

Potrivit Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) Constanța, în cursul nopții trecute, în jurul orei 00.15, un echipaj de jandarmerie a observat un autoturism staționat pe strada Prelungirea Vârful cu Dor, în zona  „Sere” din municipiul Constanța.

„La vederea autospecialei, pasagerii aflați în mașină au stins luminile, atrăgând atenția oamenilor legii. Unul dintre cei doi tineri aflați în autoturism le-a povestit jandarmilor că au căutat un loc mai retras, pentru că mai consumă ocazional etnobotanice”, au precizat reprezentanții jandarmilor constănțeni.

În urma verificărilor, militarii au găsit asupra tinerilor cincisprezece pliculețe autosigilante de plastic, ce conțineau fragmente de substanță vegetală de culoare verde.

Jandarmii  au întocmit documentele de sesizare conform prevederilor procedurale, fiind înaintate împreună cu probele găsite asupra persoanelor în cauză, autorităților competente pentru efectuarea cercetărilor.