Dosar penal pentru un bărbat din Gura Șuții prins de polițiștii rutieri fără permis de conducere și sub influența alcoolului

La data de 27 ianuarie a.c., în jurul orei 18:20, pe DJ 721, în interiorul localității Gura Șuții, politiști din cadrul Serviciului Rutier au depistat un bărbat, de 50 de ani, în timp ce ar fi condus un autoturism fără a poseda permis de conducere. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, prezentând o alcoolemie […] Articolul Dosar penal pentru un bărbat din Gura Șuții prins de polițiștii rutieri fără permis de conducere și sub influența alcoolului apare prima dată în DambovitaNews.

Dosar penal pentru un bărbat din Gura Șuții prins de polițiștii rutieri fără permis de conducere și sub influența alcoolului

La data de 27 ianuarie a.c., în jurul orei 18:20, pe DJ 721, în interiorul localității Gura Șuții, politiști din cadrul Serviciului Rutier au depistat un bărbat, de 50 de ani, în timp ce ar fi condus un autoturism fără a poseda permis de conducere.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, prezentând o alcoolemie cu o valoare de 0.52 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Articolul Dosar penal pentru un bărbat din Gura Șuții prins de polițiștii rutieri fără permis de conducere și sub influența alcoolului apare prima dată în DambovitaNews.