Dosar penal pentru un bărbat ce deținea trei arme de foc pentru care nu a avea niciun document!

La data de 25 octombrie, polițiștii din cadrul Secției nr. 3 Poliție Rurală Butimanu au identificat un bărbat de 63 de ani, din Cătunu, care avea într-o anexă a gospodăriei 3 arme pentru care nu deținea documente de proveniență. De asemenea, în cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârișirii infracțiunii de deținere […] Articolul Dosar penal pentru un bărbat ce deținea trei arme de foc pentru care nu a avea niciun document! apare prima dată în DambovitaNews.

Dosar penal pentru un bărbat ce deținea trei arme de foc pentru care nu a avea niciun document!

La data de 25 octombrie, polițiștii din cadrul Secției nr. 3 Poliție Rurală Butimanu au identificat un bărbat de 63 de ani, din Cătunu, care avea într-o anexă a gospodăriei 3 arme pentru care nu deținea documente de proveniență.

De asemenea, în cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârișirii infracțiunii de deținere fără drept de arme neletale din categoria celor supuse autorizării, faptă prevăzută de articolul 342 din Codul Penal, fiind efectuate cercetări sub coordonarea procurorului de caz.

Articolul Dosar penal pentru un bărbat ce deținea trei arme de foc pentru care nu a avea niciun document! apare prima dată în DambovitaNews.