Doina Teodoru, iubita lui Cătălin Scărlătescu, participă la „Chefi la cuțite”: „Vă spun eu că la câte relații pasagere a avut…”

Doina Teodoru, iubita lui Cătălin Scărlătescu, vine la „Chefi la cuțite”, sezonul 10. Câștigătoarea „iUmor” face glume la adresa partenerului ei, iar colegii lui nu se pot abține din râs. Surpriză pentru telespectatori, dar și pentru Chef Cătălin Scărlătescu. Doina Teodoru participă la „Chefi la cuțite” și îl va lua la roast pe iubitul ei […]

Doina Teodoru, iubita lui Cătălin Scărlătescu, participă la „Chefi la cuțite”: „Vă spun eu că la câte relații pasagere a avut…”

Doina Teodoru, iubita lui Cătălin Scărlătescu, vine la „Chefi la cuțite”, sezonul 10. Câștigătoarea „iUmor” face glume la adresa partenerului ei, iar colegii lui nu se pot abține din râs.

Surpriză pentru telespectatori, dar și pentru Chef Cătălin Scărlătescu. Doina Teodoru participă la „Chefi la cuțite” și îl va lua la roast pe iubitul ei de față cu Chef Sorin Bontea și Chef Florin Dumitrescu.

„Cred că pe Cătălin o să-l enerveze foarte tare. Și… iată-mă aici!”, a spus iubita bucătarului, care a venit în emisiune fără ca acesta să știe.

Cătălin Scărlătescu a rămas mut de uimire când a văzut-o pe iubita lui pășind în platoul de la „Chefi la cuțite”. Doina Teodoru a făcut câteva glume, iar ceilalți jurați s-au amuzat copios. Dialogul savuros dintre cei doi iubiți a stârnit hohote de râs.

Chef Cătălin Scărlătescu: De ce mi-ai furat inima de acasă?

Doina Teodoru: Ți-o dau înapoi.

Chef Cătălin Scărlătescu: Nu o vreau înapoi!

Doina Teodoru: Dragule, stai comod și cu această ocazie îi mai atribuim o titulatură… „lautarul limbilor străine”. Vă spun eu că la câte relații pasagere a avut Cătălin, cred că puteți să-i mai acordați și titulatura „Gara de Nord”.

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au participat împreună la „America Express”, show-ul prezentat de Irina Fodor, care va începe în curând la Antena 1.

Sezonul 10 „Chefi la cuțite” revine la Antena 1 cu o premieră maraton, în 4 ediții consecutive: duminică, 4 septembrie, de la ora 20:00, și luni, marți și miercuri, 5, 6 și 7 septembrie, de la ora 20:30.

doina-teodoru-chefi-la-cutiteIcon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6