Doi soldați ucraineni, răniți în război și tratați în SUA, au fost vizitați în spital de James Hetfield, liderul legendarei trupe Metallica: „Ne-a trecut orice durere”

Soldații ucraineni Roman Denisiuk și Ihor Vojni, care se recuperează după rănile suferite în prima linie într-un spital din Vail Valley, statul american Colorado, au fost vizitați de James Hetfield, liderul legendarilor rockeri de la Metallica, a relatat publicația americană Vail Daily. Când ești în camera de urgență, orice vizitator este binevenit. Dar când apare însuși James […]

Doi soldați ucraineni, răniți în război și tratați în SUA, au fost vizitați în spital de James Hetfield, liderul legendarei trupe Metallica: „Ne-a trecut orice durere”

Soldații ucraineni Roman Denisiuk și Ihor Vojni, care se recuperează după rănile suferite în prima linie într-un spital din Vail Valley, statul american Colorado, au fost vizitați de James Hetfield, liderul legendarilor rockeri de la Metallica, a relatat publicația americană Vail Daily.

Când ești în camera de urgență, orice vizitator este binevenit. Dar când apare însuși James Hetfield, atunci, într-adevăr, „Nothing Else Matters”, cel puțin pentru moment!

Întâlnirea a fost intermediată de Kelli Rohrig, fondatoarea ONG-ului Limbs for Liberty (n.r. - Membre pentru Libertate). „Misiunea noastră este să sprijinim Ucraina și oamenii săi, în special pe cei care au fost răniți în timpul războiului”, se arată pe site-ul web al oranizației.

ONG-ul se ocupă de recuperarea a doi militari ucraineni, răniți în luptele cu invadatorii ruși, Roman Denisiuk și Ihor Vojni.

În timp ce se afla la spital, Rohrig s-a întâlnit întâmplător cu solistul legendarului grup rock Metallica, James Hetfield, și l-a întrebat dacă ar vrea să-i încurajeze pe militarii răniți.

Artistul a fost imediat de acord. A făcut câte o fotografie cu amândoi și au schimbat câteva cuvinte.

Roman, care și-a pierdut piciorul drept în luptele din prima linie, a recunoscut că „pentru câteva momente am uitat de orice durere”.

Roman Denisiuk

„Cântecele Metallica sunt foarte populare în Ucraina”, a explicat Olga Milinan, care a tradus pentru soldați. „Cu toții i-am ascultat și am visat să-i vedem. Doar sunt legende, iar noi trăim pe aceeași planetă!”, a spus Roman.

A fost neașteptat. La început nici nu am crezut că este el. A fost o întâlnire scurtă, dar foarte plăcută. După ce ne vom însănătoși, ar fi frumos să-l întâlnim la un foc de tabără și să bem ceva!
Ihor Vojni:

James Hetfield, cu Ihor și cu Roman (dreapta)