Doi răniți într-un accident rutier produs, între un autoturism și un autotren, în comuna ialomițeană Balaciu

Salvatorii de la Detașamentul de pompieri Urziceni au fost solicitați să intervină vineri, 23 iulie, la un accident rutier, în care au fost implicate un autoturism și un autotren. Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență [...]

Doi răniți într-un accident rutier produs, între un autoturism și un autotren, în comuna ialomițeană Balaciu

Salvatorii de la Detașamentul de pompieri Urziceni au fost solicitați să intervină vineri, 23 iulie, la un accident rutier, în care au fost implicate un autoturism și un autotren.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Ialomița, la locul incidentului s-a deplasat o autospecială de stingere cu apă și spumă, iar în sprijin au venit și două echipaje al SAJ Ialomița.

„Din evenimentul rutier au rezultat două victime conștiente și neîncarcerate aflate în autoturismul implicat în accident, care au fost monitorizate de echipajele medicale la locul intervenției, ulterior fiind transportate la Spitalul Județean de Urgență Slobozia, pentru investigații medicale suplimentare”, au precizat reprezentanții ISU Ialomița.

Pompierii au mai asigurat măsuri de prevenire și stingere a incendiilor la locul accidentului, precum și sablarea carosabilului.