Doi polițiști, aflați în timpul liber, au fost răniți după ce au intrat cu mașina într-un copac, în Seimeni. Șoferul a condus în stare de ebrietate

Un accident rutier, în care au fost răniți doi polițiști aflați în timpul liber, s-a petrecut, miercuri dimineață, în localitatea Seimeni. Potrivit reprezentanților IPJ Constanța, în jurul orei 02.00, un bărbat în vârstă de 30 [...] The post Doi polițiști, aflați în timpul liber, au fost răniți după ce au intrat cu mașina într-un copac, în Seimeni. Șoferul a condus în stare de ebrietate first appeared on Constanța NEWS.

Doi polițiști, aflați în timpul liber, au fost răniți după ce au intrat cu mașina într-un copac, în Seimeni. Șoferul a condus în stare de ebrietate

Un accident rutier, în care au fost răniți doi polițiști aflați în timpul liber, s-a petrecut, miercuri dimineață, în localitatea Seimeni.

Potrivit reprezentanților IPJ Constanța, în jurul orei 02.00, un bărbat în vârstă de 30 de ani a condus un autoturism pe strada Prelungirii din localitatea Seimeni, iar la un moment dat a pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu un copac de pe marginea drumului.

„În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto și a pasagerului din dreapta, un bărbat de 21 de ani, aceștia fiind transportați la Spitalul Clinic Județean Constanța pentru îngrijiri medicale”, au transmis sursele citate.

Ulterior, oamenii legii au constatat că cei doi sunt polițiști la PTF Cernavodă și se aflau în timpul liber, iar cel aflat la volan în momentul producerii accidentului a condus în stare de ebrietate, având o alcoolemie de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză, a fost deschis un dosar de cercetare penală.

The post Doi polițiști, aflați în timpul liber, au fost răniți după ce au intrat cu mașina într-un copac, în Seimeni. Șoferul a condus în stare de ebrietate first appeared on Constanța NEWS.