Doi noi consilieri județeni au fost învestiți, luni, în funcție – Video

Alesii județeni au fost convocați, luni, la ședința extraordinară a Consiliului Județean Prahova, pe ordinea de zi figurând și învestirea în funcție a doi noi consilieri județeni. După ce vineri au fost învestiți în funcție 33 de consilieri județeni, luni, alți doi aleși județeni au depus jurământul. Cei doi noi consilieri județeni care au depus […] Articolul Doi noi consilieri județeni au fost învestiți, luni, în funcție – Video apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Doi noi consilieri județeni au fost învestiți, luni, în funcție – Video

Alesii județeni au fost convocați, luni, la ședința extraordinară a Consiliului Județean Prahova, pe ordinea de zi figurând și învestirea în funcție a doi noi consilieri județeni.

După ce vineri au fost învestiți în funcție 33 de consilieri județeni, luni, alți doi aleși județeni au depus jurământul.

Cei doi noi consilieri județeni care au depus jurământul sunt Gabriel Bogdan Chelan (PNL) și Nicolae Măruntu (PMP).

Componenta Consiliului Județean Prahova trebuie completată în viitorul apropiat cu încă un ales județean de la ALDE. Potrivit rezultatului votului din 27 septembrie, mandatul a fost câștigat de Cătălin Beciu, dar sunt voci că acesta s-ar retrage, urmând sa fie validat Emil Calota fostul primar al Ploieștiului in perioada 2000- 2008.

Citește și: Mandate validate și invalidate de Tribunalul Prahova la Consiliul Județean

Aleșii județeni au ales, luni, noii vicepreședinți ai Consiliului Județean Prahova.

Citește și: Dumitru Tudone (PNL) si Cristian Apostol (USR PLUS), noii vicepreședinți ai Consiliului Județean Prahova

Articolul Doi noi consilieri județeni au fost învestiți, luni, în funcție – Video apare prima dată în Observatorul Prahovean.