Doi marocani și un algerian, prinși într-un lan de porumb după ce intraseră ilegal în țară

Polițiștii de frontieră constănțeni au depistat într-un lan de porumb, trei cetățeni din Maroc și Algeria, care au intrat ilegal în România, din Bulgaria, pe la frontiera „verde”. Potrivit Gărzii de Coastă, polițiștii de frontieră [...] The post Doi marocani și un algerian, prinși într-un lan de porumb după ce intraseră ilegal în țară first appeared on Constanța NEWS.

Doi marocani și un algerian, prinși într-un lan de porumb după ce intraseră ilegal în țară

Polițiștii de frontieră constănțeni au depistat într-un lan de porumb, trei cetățeni din Maroc și Algeria, care au intrat ilegal în România, din Bulgaria, pe la frontiera „verde”.

Potrivit Gărzii de Coastă, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Băneasa au descoperit, marți, în apropierea frontierei de stat, trei bărbați ascunși într-un lan de porumb dintre localitățile Deleni și Petreni.

„Imediat, persoanele în cauză au fost conduse la sediul instituției, iar în cadrul primelor verificări, s-a stabilit că cei trei bărbați sunt doi cetățeni marocani și un algerian, având vârste cuprinse între 25 și 35 de ani. La cercetări, cei trei au declarat că au intrat ilegal în țară cu scopul de a ajunge într-un stat din vestul Europei”, au precizat reprezentanții Gărzii de Coastă.

În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, cetățenii străini urmând să fie predați, conform acordului de readmisie româno-bulgar, Poliției de Frontieră din statul vecin, în vederea continuării cercetărilor și dispunerii măsurilor legale ce se impun.

The post Doi marocani și un algerian, prinși într-un lan de porumb după ce intraseră ilegal în țară first appeared on Constanța NEWS.