Doi copii au murit în București după ce o șoferiță cu un Mercedes i-a lovit pe trotuar

Două fete minore au murit în urma unui accident rutier petrecut aseară în cartierul bucureștean Andronache. Acestea se aflau pe trotuar când au fost izbite de un bolid scăpat de sub control. Șoferița, o femeie de 56 de ani și soțul său, pasager pe scaunul din dreapta, au fost bătuți de martori, cu pumnii, picioarele […] Articolul Doi copii au murit în București după ce o șoferiță cu un Mercedes i-a lovit pe trotuar apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Doi copii au murit în București după ce o șoferiță cu un Mercedes i-a lovit pe trotuar

Două fete minore au murit în urma unui accident rutier petrecut aseară în cartierul bucureștean Andronache. Acestea se aflau pe trotuar când au fost izbite de un bolid scăpat de sub control. Șoferița, o femeie de 56 de ani și soțul său, pasager pe scaunul din dreapta, au fost bătuți de martori, cu pumnii, picioarele și o lopată.

Potrivit libertatea.ro, o femeie care conducea un Mercedes GLA a pierdut controlul vehiculului și a intrat într-un stâlp.

În urma impactului, mașina a fost proiectată în gardul unei case și a lovit doi copii care se aflau pe trotuar, a anunțat Brigada Rutieră.

Victimele au murit în urma impactului.

Martorii au vrut să-și facă dreptate singuri, iar șoferița, o femeie de 56 de ani și soțul său, pasager, au fost bătuți cu pumnii, picioarele și o lopată.

Claudiu Coste, purtător de cuvânt al Brigăzii Rutiere, a spus la Digi24 că anchetatorii încearcă încă să stabilească ce s-a întâmplat.

Este foarte greu să stabilim viteza cu care se deplasa conducătorul auto, întrucât în continuare se efectuează cercetări pentru a se stabili cu exactitate cauzele.

Nu s-a putut stabili până în acest moment dacă conducătorul auto a consumat băuturi alcoolice. Testarea nu s-a putut efectua la spital din motive medicale, însă au fost recoltate probe biologice, urmând a se stabili dacă a consumat sau nu băuturi alcoolice sau alte substanțe psihoactive. Colegii mei vor urgenta și sperăm că de luni vom afla aceste rezultate”, a spus el.

Colegii mei au vizionat și imagini de pe camerele video. Într-adevăr, venea destul de tare autovehiculul. Să spunem că, dacă nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum, era într-o intersecție în care trebuia să facă viraj la dreapta sau la stânga, dar a pierdut controlul asupra direcției de mers. Toate lucrurile acesttea vor fi stabilite după ce vor fi administrate toate probele”, a adăugat Coste.

Șoferița ar putea fi acuzată de ucidere din culpă. sursa foto: digi24.ro

Articolul Doi copii au murit în București după ce o șoferiță cu un Mercedes i-a lovit pe trotuar apare prima dată în Observatorul Prahovean.