Dispărută în timpul unor alunecări de teren, o pisică a fost găsită după trei ani

O pisică, despre care se credea că a murit împreună cu stăpâna ei în alunecările de teren din California de Sud, în ianuarie 2018, care au ucis 23 de persoane, a fost găsită după trei ani, informează abcNEWS. Patches a fost găsită pe stradă, la aproximativ 500 de metri distanță de casa în care a […]

Dispărută în timpul unor alunecări de teren, o pisică a fost găsită după trei ani

O pisică, despre care se credea că a murit împreună cu stăpâna ei în alunecările de teren din California de Sud, în ianuarie 2018, care au ucis 23 de persoane, a fost găsită după trei ani, informează abcNEWS.


Patches a fost găsită pe stradă, la aproximativ 500 de metri distanță de casa în care a locuit Josie Gower, fosta sa stăpână.


Felina a fost dusă într-un centru pentru animale. Acolo, operatorii au descoperit că aceasta are un microcip care îi dezvăluie identitatea.„A fost un șoc să descoperim, la scanarea microcipului, că ea era, de fapt, una dintre pisicile pierdute de mult timp. Am putut contacta familia și a avut loc o reuniune pe care nimeni nu a mai crezut-o posibilă”, a declarat unul dintre reprezentanții Adăpostului pentru Animale (ASAP) din Santa Barbara, California.


Pisica se află acum în îngrijirea familiei lui Josie Gower.


Foto: Facebook / Animal Shelter Assistance Program