Disneyland Paris se redeschide publicului pe 17 iunie. Ce măsuri de protecție trebuie să respecte vizitatorii

Disneyland Paris, principala destinaţie turistică privată din Europa, închisă din octombrie 2020 din cauza pandemiei, își redeschide porțile pentru public începând cu 17 iunie, iar toți vizitatorii de peste șase ani trebuie să poarte mască de protecție, au anunţat luni reprezentanţii parcului de distracţii, informează AFP, citată de Agerpres. „Ne face plăcere să anunţăm că […]

Disneyland Paris se redeschide publicului pe 17 iunie. Ce măsuri de protecție trebuie să respecte vizitatorii

Disneyland Paris, principala destinaţie turistică privată din Europa, închisă din octombrie 2020 din cauza pandemiei, își redeschide porțile pentru public începând cu 17 iunie, iar toți vizitatorii de peste șase ani trebuie să poarte mască de protecție, au anunţat luni reprezentanţii parcului de distracţii, informează AFP, citată de Agerpres.


„Ne face plăcere să anunţăm că Disneyland Paris se va redeschide începând din 17 iunie 2021 cu Disneyland Parks şi Walt Disney Studios, Disney’s Newport Bay Club şi Disney Village”, au indicat într-un comunicat reprezentanţii parcului situat în Marne-la-Vallée.


Reprezentanții parcului au anunțat că redeschiderea va fi însoţită de „măsuri de sănătate şi de siguranţă adecvate”, însă nu au oferit detalii cu privire la capacitatea la care va funcţiona Disneyland Paris.


„Măsurile noastre continuă să reflecte recomandările autorităţilor franceze, demonstrând capacitatea noastră de a îmbunătăţi experienţa vizitatorilor, oferind în acelaşi timp un mediu sigur tuturor. Deoarece autorităţile franceze recomandă purtarea unei măşti adecvate în toate spaţiile publice, Disneyland Paris le solicită tuturor vizitatorilor începând cu vârsta de şase ani să poarte o mască sanitară”, se specifică în comunicatul transmis de reprezentanții Disneyland Paris.


Disneyland Paris şi-a încetat activitatea între 13 martie şi 15 iulie 2020 și s-a închis din nou începând din 30 octombrie.


Parcul de distracţii şi-a amânat de mai multe ori redeschiderea, programată iniţial pentru 13 februarie, apoi pentru 2 aprilie, din cauza restricţiilor impuse de Franţa.


La sfârșitul lunii aprilie, în Statele Unite, parcul tematic Disneyland din Anaheim, la sud de Los Angeles, s-a redeschis publicului, însă funcţionează la 25% din capacitatea sa de primire.