Din cauza precipitațiilor abundente, circulația rutieră a fost închisă pe DJ 391, între Ciobănița și Osmancea

Urmare a codului portocaliu de fenomene extreme şi precipitații abundente care a afectat astăzi dimineață mare parte a județului Constanţa, Regia Autonomă Județeană de Drumuri şi Poduri Constanţa a închis, la ora 15.00, circulația rutieră [...] The post Din cauza precipitațiilor abundente, circulația rutieră a fost închisă pe DJ 391, între Ciobănița și Osmancea first appeared on Constanța NEWS.

Din cauza precipitațiilor abundente, circulația rutieră a fost închisă pe DJ 391, între Ciobănița și Osmancea

Urmare a codului portocaliu de fenomene extreme şi precipitații abundente care a afectat astăzi dimineață mare parte a județului Constanţa, Regia Autonomă Județeană de Drumuri şi Poduri Constanţa a închis, la ora 15.00, circulația rutieră pe DJ 391, între Ciobănița și Osmancea.

„Menționăm că pe acest tronson de drum, apa rezultată din precipitații atinge pe alocuri înălțimea de 30 – 40 cm, atât pe partea carosabilă  cât şi pe terenurile agricole limitrofe”, au precizat reprezentanții RAJDP Constanța.

Participanţilor la trafic li se recomandă să utilizeze ca și variante ocolitoare:

  • pentru localitatea Osmancea – accesul prin DJ 391 dinspre localitatea Mereni;
  • pentru localitatea Ciobănița – accesul prin DJ 391 dinspre localitatea Cobadin.

The post Din cauza precipitațiilor abundente, circulația rutieră a fost închisă pe DJ 391, între Ciobănița și Osmancea first appeared on Constanța NEWS.