Dezvoltarea economică este și va fi o prioritate pentru administrația județeană!

“Am fost onorată să particip, alături de președintele Consiliului Județean, Corneliu Ștefan și de președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița, Valentin Calcan, la un eveniment pe care îl consider important pentru viitorul județului: semnarea Protocolului de colaborare interinstituțională dintre CJD și CCIA. Avem nevoie de un mediu de faceri care să contribuie la […] Articolul Dezvoltarea economică este și va fi o prioritate pentru administrația județeană! apare prima dată în DambovitaNews.

Dezvoltarea economică este și va fi o prioritate pentru administrația județeană!

“Am fost onorată să particip, alături de președintele Consiliului Județean, Corneliu Ștefan și de președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița, Valentin Calcan, la un eveniment pe care îl consider important pentru viitorul județului: semnarea Protocolului de colaborare interinstituțională dintre CJD și CCIA.

Avem nevoie de un mediu de faceri care să contribuie la dezvoltarea județului, așa cum mediul antreprenorial are nevoie de o administrație cu viziune, care să se implice în rezolvarea problemelor cu care se confruntă județul.

Președintele CJD, dl. Corneliu Ștefan, a declarat în repetate rânduri că dezvoltarea economiei județului este – și va fi totdeauna – o prioritate pentru administrația județeană.

Sunt mândră că fac parte din echipa care va schimba în mod radical județul Dâmbovița!”, a transmis Luciana Cristea, vicepreședinte CJD.

Articolul Dezvoltarea economică este și va fi o prioritate pentru administrația județeană! apare prima dată în DambovitaNews.