Dezvăluirile Flaviei Mihășan despre relația cu Marius Moldovan, după ce au devenit părinți. „Ne asumăm amândoi situația”

Flavia Mihășan, fosta prezentatoare meteo de la „Neatza cu Răzvan și Dani”, trăiește de mai mulți ani o frumoasă poveste de dragoste cu Marius Moldovan. Amândoi sunt dansatori, împart aceeași pasiune. Și în viața personală fac echipă, au împreună doi copii de care sunt foarte mândri. Flavia Mihășan are doi băieței, pe Carol și pe […]

Dezvăluirile Flaviei Mihășan despre relația cu Marius Moldovan, după ce au devenit părinți. „Ne asumăm amândoi situația”

Flavia Mihășan, fosta prezentatoare meteo de la „Neatza cu Răzvan și Dani”, trăiește de mai mulți ani o frumoasă poveste de dragoste cu Marius Moldovan. Amândoi sunt dansatori, împart aceeași pasiune. Și în viața personală fac echipă, au împreună doi copii de care sunt foarte mândri.


Flavia Mihășan are doi băieței, pe Carol și pe Tudor. Viața i s-a schimbat complet de când a devenit mamă, așa cum mărturisește în interviul OK! Magazine. „Sunt perioade când e foarte frumos şi epuizant, în acelaşi timp. Copiii sunt minunaţi, totul e superb, dar asta vine la pachet cu o renunţare la tine, la ce erai tu înainte şi ce credeai tu că e mişto şi important.


Sunt perioade când, da, îmi este dor de perioada dinainte, dar n-aş schimba niciodată nimic. Când mă mai uit în urmă la poze, mi se pare totul un pic lipsit aşa de consistenţă. La vremea lor, toate aveau sens. Dar abia acum simt că trăiesc viaţa adevărată. Acum e pe bune totul”, a declarat ea.„Când ieşim undeva chiar ne bucurăm la maximum de acea ieşire. Stau câteodată şi mă gândesc că eu puteam să hotărăsc înainte că vreau să mă duc la mall şi să stau şase ore la cumpărături. Fără să fie nimic în neregulă cu asta.


Nu mai pot face asta, acum avem şi noi programul lor. Suntem genul de părinţi care înţeleg cât de importantă este rutina pentru copii şi cât de relaxaţi se simt ei când ştiu ce urmează. Asta îi calmează. Haosul nu le place, sunt super-reticenţi la asta şi sunt foarte nervoşi dacă nu dorm sau le schimbi programul de masă”, a mai adăugat vedeta.


„Știm că toată perioada asta dificilă o să treacă”


Referitor la momentele de cuplu, Flavia Mihășan a dezvăluit că ea și Marius Moldovan reușesc cu greu să petreacă timp doar pentru ei, fără copii. Își asumă amândoi această situație, sunt o adevărată echipă.


„Când ieşim să mâncăm în oraş cu prietenii, îi luăm pe copii cu noi. Şi dacă cumva se întâmplă să dureze întâlnirea, când ne întoarcem acasă, cei mici dorm. Şi ni se pare wow. E o super-linişte în maşină şi ne gândim: „Îţi dai seama cum ar fi dacă am merge doar noi doi undeva?“. Şi recunoaştem că nu mai ştim cum e. Încercăm să avem momentele noastre printre picături sau când dorm ei, dar e suficient. Cred că e important să ne asumăm amândoi situaţia.Dacă vreunul dintre noi şi-ar fi dorit asta şi celălalt nu, cred că nu ar fi durat. Dar când am avut discuţia asta înainte de fiecare copil şi ştiam ce urmează, ne-am asumat şi ştim că toată perioada asta dificilă o să treacă şi o să avem momentele alea. Dar nu e uşor. Mă uit în jur şi nu mulţi rezistă, pentru că doi copii nu unesc întotdeauna. Însă la noi feelingul a fost pozitiv.


Eu pot spune că m-am simţit mult mai apropiată de el după al doilea copil. Deşi nu a asistat la naştere, dată fiind situaţia pandemică. Mi s-a părut că formula e cea pe care ne-am dorit-o şi am realizat ce ne-am propus, copiii sunt sănătoşi. E mai mult decât o relaţie de iubit-iubită sau soţ-soţie. Când ai copii, îl respecţi pe celălalt şi datorită dedicării lui”, a mai spus Flavia Mihășan pentru OK! Magazine.