DESTINAȚIA ANULUI 2022 – Târgoviște locul 2 in preferințele publicului și locul 3 la nivel național

„Prieteni, concursul în cadrul căruia orașul nostru a fost în finala națională, categoria „City Break”, s-a încheiat. Ceea ce părea, poate, o simplă înscriere s-a transformat într-o frumoasă campanie de publicitate pentru municipiu. Nu avem decât de câștigat din asta. Oameni de peste tot, actori ai industriei de turism, presă – toți vorbesc despre Târgoviște […] Articolul DESTINAȚIA ANULUI 2022 – Târgoviște locul 2 in preferințele publicului și locul 3 la nivel național apare prima dată în DambovitaNews.

DESTINAȚIA ANULUI 2022 – Târgoviște locul 2 in preferințele publicului și locul 3 la nivel național
„Prieteni, concursul în cadrul căruia orașul nostru a fost în finala națională, categoria „City Break”, s-a încheiat. Ceea ce părea, poate, o simplă înscriere s-a transformat într-o frumoasă campanie de publicitate pentru municipiu. Nu avem decât de câștigat din asta. Oameni de peste tot, actori ai industriei de turism, presă – toți vorbesc despre Târgoviște și descriu Cetatea în cuvintele cele mai plăcute. Suntem dați exemplu pentru ceea ce Târgoviștea oferă ca destinație culturală, istorică sau de agrement.
Știți ce a făcut posibilă câștigarea etapei regionale în fața unor orașe mult mai mari și prezența noastră în finală? Mobilizarea noastră, a celor care știm că orașul merită această promovare.
Putem spune că am câștigat, indiferent de rezultat, chiar dacă Iași este câștigătorul declarat al concursului și merită felicitări
Vă mulțumesc tuturor pentru implicare, suntem o echipă extraordinară!”, a scris Primarul Municipiului Târgoviste, pe pagina de socializare.

Articolul DESTINAȚIA ANULUI 2022 – Târgoviște locul 2 in preferințele publicului și locul 3 la nivel național apare prima dată în DambovitaNews.