Deputații care au făcut scandal în șaormărie, în fruntea listei PSD de la Vaslui pentru alegerile parlamentare

Deputații Adrian Solomon și Irinel Stativă, cei doi politicieni care au făcut scandal într-o șaormărie, în iulie, refuzând să poarte mască, și înjurând vânzătorul, ocupă locurile 2 și 3 pe lista PSD Vaslui pentru un nou mandat de parlamentar, potrivit Digi24. Adrian Solomon și Irinel Stativă au fost amendați cu 2.600 de lei pentru un […]

Deputații care au făcut scandal în șaormărie, în fruntea listei PSD de la Vaslui pentru alegerile parlamentare

Deputații Adrian Solomon și Irinel Stativă, cei doi politicieni care au făcut scandal într-o șaormărie, în iulie, refuzând să poarte mască, și înjurând vânzătorul, ocupă locurile 2 și 3 pe lista PSD Vaslui pentru un nou mandat de parlamentar, potrivit Digi24.


Adrian Solomon și Irinel Stativă au fost amendați cu 2.600 de lei pentru un scandal declanșat într-un fast-food din Centrul Vechi al Capitalei. Ulterior, cei doi au mai primit o amendă, pentru nepurtarea măștii de protecție.


Adrian Solomon și Ioan Irinel Stativă, deputați PSD Vaslui

Potrivit Poliției, cei doi politicieni ”au fost sancționați contravențional cu două amenzi în valoare totală de 2.600 de lei pentru provocarea ori participarea efectivă la scandal, în locuri publice și pentru proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare în public”.Deputatul Adrian Solomon a povestit pentru Libertatea ce s-a întâmplat la șaormerie, din perspectiva lui. ”Totul este fals! Avem martori. Toată problema era legată de faptul că turcul de la casă nu vorbea şi nu prea înţelegea româneşte”, a spus acesta, după incidentul din Centrul Vechi.


Alegerile parlamentare au loc pe 6 decembrie 2020.