Decebal Făgădău anunță ca va demisiona din PSD după ce DNA l-a trimis în judecată într-un dosar de abuz în serviciu

Decebal Făgădău, fostul primar al Constanței după ce a pierdut alegerile din 27 septembrie, a anunțat, miercuri, pe pagina sa de socializare, că demisionează in PSD după ce procurorii anticorupție l-au trimis în judecată într-un [...] The post Decebal Făgădău anunță ca va demisiona din PSD după ce DNA l-a trimis în judecată într-un dosar de abuz în serviciu first appeared on Constanța NEWS.

Decebal Făgădău anunță ca va demisiona din PSD după ce DNA l-a trimis în judecată într-un dosar de abuz în serviciu

Decebal Făgădău, fostul primar al Constanței după ce a pierdut alegerile din 27 septembrie, a anunțat, miercuri, pe pagina sa de socializare, că demisionează in PSD după ce procurorii anticorupție l-au trimis în judecată într-un dosar în care este acuzat de abuz în serviciu.

Decebal Făgădău și Radu Mazăre, alături de alți patru funcționari în cadrul Primăriei Constanța, au fost trimiși în judecată, miercuri, 21 octombrie, de procurorii DNA, acuzați de abuz în serviciu în legătură cu construcția unui imobil în stațiunea Mamaia.

La aflarea veștii, Decebal Făgădău a precizat pe Facebook că demisionează din PSD.

„Astăzi am aflat din presă că DNA m-a trimis în judecată într-un dosar în care sunt acuzat de o faptă pentru care nu mă fac vinovat.  Am primit vestea în timp ce îmi completam dosarul de candidat pentru un loc eligibil în Parlamentul României. Am fost, sunt și voi fi un om corect și demn, indiferent de circumstanțe. Și nu voi accepta să le fac rău celor din jurul meu sau să ies cu capul plecat! Demisionez din Partidul Social Democrat”, a postat fostul primar al Constanței pe pagina sa de socializare.

The post Decebal Făgădău anunță ca va demisiona din PSD după ce DNA l-a trimis în judecată într-un dosar de abuz în serviciu first appeared on Constanța NEWS.