De ce nu și-au luat ieri toți bugetarii salariile. Explicația Ministerului Finanțelor

Mai multe categorii de bugetari nu și-au încasat salariile vineri, Ministerul Finanțelor susținând că „ s-au înregistrat disfuncţionalităţi ale sistemelor informatice partajate care asigură transferul sumelor în sistemul bancar”. Ministerul asigură că dispune de fondurile bugetare necesare pentru a plătii toate repturilor salariale din sistemul bugetar. Totodată, Ministerul susține că în proporție de 60% plățile […] Articolul De ce nu și-au luat ieri toți bugetarii salariile. Explicația Ministerului Finanțelor apare prima dată în Observatorul Prahovean.

De ce nu și-au luat ieri toți bugetarii salariile. Explicația Ministerului Finanțelor

Mai multe categorii de bugetari nu și-au încasat salariile vineri, Ministerul Finanțelor susținând că „ s-au înregistrat disfuncţionalităţi ale sistemelor informatice partajate care asigură transferul sumelor în sistemul bancar”. Ministerul asigură că dispune de fondurile bugetare necesare pentru a plătii toate repturilor salariale din sistemul bugetar. Totodată, Ministerul susține că în proporție de 60% plățile […]

Articolul De ce nu și-au luat ieri toți bugetarii salariile. Explicația Ministerului Finanțelor apare prima dată în Observatorul Prahovean.