De ce nu a apelat Anca Serea la operațiile estetice până la vârsta de 43 de ani: „Sunt foarte severă cu deciziile. Mai sunt influențată de prietenele mele dar…” / Ce spune despre afacerea familie cu cosmetice organice

De ce nu a apelat Anca Serea la operațiile estetice până la vârsta de 43 de ani. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Anca Serea se bucură de o siluetă demnă de invidiat și de o frumusețe aparte, chiar dacă are și șase copii. Vedeta reușește în continuare să aibă mare grijă […]

De ce nu a apelat Anca Serea la operațiile estetice până la vârsta de 43 de ani: „Sunt foarte severă cu deciziile. Mai sunt influențată de prietenele mele dar…” / Ce spune despre afacerea familie cu cosmetice organice

De ce nu a apelat Anca Serea la operațiile estetice până la vârsta de 43 de ani. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Anca Serea se bucură de o siluetă demnă de invidiat și de o frumusețe aparte, chiar dacă are și șase copii. Vedeta reușește în continuare să aibă mare grijă de imaginea ei, chiar și fără a apela la operațiile estetice!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Fără doar și poate, vârsta este doar un număr pentru Anca Serea! Nu își arată deloc anii pe chip, ci din contră, mulți sunt curioși care sunt secretele ei în materie de îngrijirea zilnică, mai ales cea facială. Ba mai mult, au fost momente în care fanii au acuzat-o că a apelat la operațiile estetice, însă acum Anca Serea a dezvăluit că nu a mers absolut deloc în cabinetele medicilor esteticieni până la această vârstă.
Citește și: Anca Serea s-a pozat în timp ce făcea baie și a postat imaginea pe Instagram: "Fac un duș. Mai am de băgat la spălat trei mașini"

Citește și: Motivul pentru care Anca Serea nu consumă alcool: "Nu am băut nici măcar la nunta mea". Cum se menține în formă la 42 de ani

Citește și: Imagini triste cu mormântul regretatei Draga Olteanu Matei. Cine a moștenit averea actriței

Citește și: Catinca Roman, după abuzurile semnalate de Oana Roman în relația cu Marius Elisei: „Femeile se feresc să vorbească despre asta. A făcut bine”. Care este relația celor două acum

De ce nu a apelat Anca Serea la operațiile estetice până la vârsta de 43 de ani


Fără a mai lăsa loc de interpretări și de speculații, Anca Serea a dezvăluit recent că nu are nici măcar o operație estetică, nici ea și nici soțul ei, Adi Sînă. A explicat că are doar un tratament facial, care se numește contouring Therapy, însă are mare grijă de imaginea ei și își îngrijește tenul cu cele mai bune produse, care au ingrediente naturale. Totuși, nu exclude să apeleze la intervențiile estetice după ce trece de pragul vârstei de 50 de ani, mai ales că este tot timpul influențată de către prietenele ei.

“Nici eu, nici el! Până la vârsta aceasta nu am fost deloc la medicii esteticieni! Adi face în curând 47 de ani. Eu am făcut o singură intervenție, se numește contouring therapy. O singură dată am fost, nu este nimic nenatural! Nu este vorba că nu sunt adepta, dar am zis că mai aștept până după 50 de ani! Adi este categoric, eu mai sunt influențată de prietenele mele, dar deocamdată nu a fost cazul!”, a declarat Anca Serea pentru Ego.

Anca Serea are mare grijă de tenul ei și frumusețea naturală


De o perioadă bună de timp, Anca Serea și soțul ei și-au deschis o afacere de familie, bazată chiar pe produse cosmetice organice, tocmai pentru a se asigura că folosește cele mai bune creme. Cei doi se implică foarte mult, mai ales Adi Sînă, însă cea care alege materia primă de cea mai bună calitate este chiar îndrăgita vedetă.

“Este brand-ul familiei noastre. A luat naștere în urmă cu aproximativ 4 ani dintr-o nevoie de-a mea. Căutam anumite produse pe care să pot să le folosesc cu cea mai mare încredere, dar care să fie și organice, naturale, într-o măsură mai mare. Am mers la câteva cursuri de specialitate, la câteva târguri și am descoperit niște formule care să se potrivească cu nevoile femeilor trecute de 40 de ani.

Avem creme în portofoliu și produse care pot să fie folosite chiar și despre adolescenți! Inclusiv vopseaua de păr este un produs organic, fără amoniac. Și autobronzantul este organic. Îmi doream ca tot timpul să fiu bronzată, dar mă pătam și nu îmi plăcea mirosul! Ne-am gândit să facem ceva constructiv!”, a mai spus Anca Serea.

Ce spune Anca Serea despre afacerea de familie cu cosmetice organice


Anca Serea a explicat că deși costurile sunt foarte mari, încearcă pe cât se poate să pună calitatea pe primul loc. Nu, nu doar în ceea ce ține de ingrediente, ci și pe partea de ambalare, fiind majoritatea ecologice sau din sticlă, fără a mai apela la recipiente din plastic, care sunt destul de dăunătoare.

Adrian, 100%! El este pe partea de marketing! Eu sunt modelul lui și cobaiul, adică cel care testează. Sunt foarte severă în alegerile pe care le facem! De regulă, eu vin cu sfatul de a lua produse mai calitative. Spre exemplu, am introdus și ambalajul de sticlă, nu mai vreau să folosim plasticul aproape deloc. Nu este simplu, dar este foarte frumos!

Inclusiv hârtia pentru ambalajul de la vopseaua de păr este reciclabilă. Da, categoric! (n.r. costurile sunt mai mari) După pandemie și după problemele din Ucraina, costurile aproape că s-au dublat! Noi lucrăm cu companii mari din Germania, Franța, Japonia, Coreea, Turcia, Italia!


Avem și o plantație superbă de aloe vera la care mergem o dată pe an pentru colecția “Serea Organic” și “Serea Elixir”. Adi mi-a făcut această surpriză Crăciunul trecut, aducând două produse special pentru mine. Ingredientul principal este aloe vera, știm toți ce proprietăți are! Fac parte dintre furnizorii noștri din Italia. (n.r. cei cu plantația) Procesul este mai complicat!

Poate dura chiar și un an de zile ca în compania noastră să ia naștere un nou produs! Noi mergem și studiem mai întâi, vedem formulele, vorbim cu farmaciștii și chimiștii, vedem unde se cultivă, din ce sol, cât plouă. Apoi comparăm cu ce există deja pe piață! E un domeniu fascinant, dacă îți place!”, a concluzionat Anca Serea pentru sursa menționată.

Sursă foto: Facebook / Instagram