De ce boală suferă Alexandra Stan, după Survivor: „Aș putea să mor dacă…”

Alexandra Stan a vorbit deschis despre problemele pe care le-a întâmpinat pe plan personal, și nu numai. Recent, artista și-a șocat fanii după ce a mărturisit că suferă de o boală autoimună. Alexandra Stan a dezvăluit că aceasta s-a înrăutățit după întoarcerea din cadrul competiției Survivor România. Despre ce boală este vorba?

De ce boală suferă Alexandra Stan, după Survivor: „Aș putea să mor dacă…”

Alexandra Stan a vorbit deschis despre problemele pe care le-a întâmpinat pe plan personal, și nu numai. Recent, artista și-a șocat fanii după ce a mărturisit că suferă de o boală autoimună. Alexandra Stan a dezvăluit că aceasta s-a înrăutățit după întoarcerea din cadrul competiției Survivor România. Despre ce boală este vorba?

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cântăreața a recunoscut că se confruntă cu numeroase probleme de sănătate de când s-a întors din Republica Dominicană. Alexandra Stan a participat la Survivor România, făcând parte din echipa Faimoșilor, alături de Jador, Cătălin Moroșanu, Roxana Nemeș, Zannidache și mulți alții.

Solista a fost diagnosticată cu Tiroidită Hashimoto, o afecțiune care a apărut pe fondul stresului și a unei imunități scăzute. Astfel, decizia Alexandrei Stan de a participa la Survivor a costat-o sănătatea. Recent, cântăreața a vorbit despre toate aceste probleme în cadrul podcast-ului găzduit de Gojira.

Citește și: Ce le-a pregătit Alexandra Stan fanilor:„Sunt prea puține femei care fac asta”

Citește și: De ce s-a căsătorit Alexandra Stan cu Emanuel Necatu:”Am încercat să facem copii, am mers la doctor…”

Citește și: Virgil Abloh, fondatorul brand-ului Off-White, a murit la 41 de ani.De ce boală suferea

Citește și: A murit Florin Oprițescu, cel mai cunoscut actor român din Spania.Avea doar 42 de ani

De ce boală suferă Alexandra Stan, după Survivor

Alexandra Stan și-a testat limitele în cadrul emisiunii Survivor România 2021, iar perioada petrecută pe insula Dominicană a fost una extrem de dură pentru artistă, astfel că problemele de sănătate nu au întârziat să apară. Alexandra are probleme serioase cu glanda din cauza stresului.

Aveam probleme cu glanda. Eu m-am îmbolnăvit de glandă, pentru că nu am mâncat și din cauza stresului. Am Tiroidită Hashimoto, este o boală autoimună, creierul meu produce anticorpi care distrug hormonii pe care îi produce glanda. Asta se întâmplă dacă ești stresat sau îți scade imunitatea. Fiecare organ din corpul nostru și fiecare boală are un fundament, sunt psihosomatice, se somatizează în funcție de problemele emoționale, de traumele pe care le-ai avut. Aici (n.r. în zona tiroidei) este chackra comunicării, vorbirii. Eu mulți ani aveam impresia că nu pot să mă exprim. Am avut senzația asta mulți ani, că nu pot să ajung la oameni, de-asta vreau să-mi fac un podcast, ca să vorbesc.”, a spus Alexandra, potrivit Wowbiz.ro.

Alexandra Stan: „Aș putea să mor”

Artista le-a dezvăluit fanilor că nu poate să rămână însărcinată timp de un an, mărturisind că se confruntă cu probleme de sănătate. Alexandra Stan a declarat că ar putea să moară dacă ar aduce un copil pe lume în intervalul spus de către medicul ei. Deși își dorește să devină mamă, cântăreațea a spus că o să aștepte momentul potrivit pentru a se putea bucura așa cum se cuvine.

„Eu am fost la doctor și mi-a spus doctorul că nu o să pot să fac copii un an și dacă fac oricum pot să îmi dereglez glanda hipofiză și să fac tumoare. Aș putea să mor dacă aș face asta. Aștept momentul potrivit fără să-mi pun viața în pericol.”, a spus artista, potrivit Spynews.ro.

Alexandra Stan a divorțat de Emanuel Necatu

Pe lângă problemele de sănătate, Alexandra Stan trece și printr-o perioadă dificilă din punct de vedere emoțional. Artista a divorțat recent de soțul său, Emanuel Necatu. Cei doi au fost căsătoriți 3 luni.

„Am divorțat.M-am măritat, am fost 3 luni măritată și am divorțat. Ne-am căsătorit ca să facem copii, familie, dar, de fapt, nici nu ne potriveam.Aveam păreri diferite despre viață, în general. Ne-a luat flama. Eram disperată. Venisem din junglă și m-am întrebat ce fac cu viața mea. Am zis că trebuie să mă mărit, să fac copil. Simțeam că era o chestie care-mi lipsea foarte mult. Nu eram super împlinită. (…) Asta era chestia care-mi lipsea.”, a mai spus Alexandra Stan, pentru aceeași sursă.

Sursă foto: Facebook