De ce atrage turiști o cascadă mai puțin cunoscută de la limita județelor Buzău și Prahova

Cascada La Şipot, situată în comuna buzoiană Chiojdu, aproape de granița cu Prahova, a devenit în ultimii ani o atracţie pentru turiştii care caută odihnă, relaxare şi meditaţie. Cândva un loc tainic al localnicilor, cascada La Şipot atrage de câţiva ani din ce în ce mai mulţi turişti. Un cunoscut specialist în medicină alternativă, din […] Articolul De ce atrage turiști o cascadă mai puțin cunoscută de la limita județelor Buzău și Prahova apare prima dată în Observatorul Prahovean.

De ce atrage turiști o cascadă mai puțin cunoscută de la limita județelor Buzău și Prahova

Cascada La Şipot, situată în comuna buzoiană Chiojdu, aproape de granița cu Prahova, a devenit în ultimii ani o atracţie pentru turiştii care caută odihnă, relaxare şi meditaţie.

Cândva un loc tainic al localnicilor, cascada La Şipot atrage de câţiva ani din ce în ce mai mulţi turişti.

Un cunoscut specialist în medicină alternativă, din Bucureşti, spune că a descoperit o sursă uriaşă de sănătate mintală în sunetul şi energia generate de şipot.

”Cascada este o forţă, o purificare, o iniţiere, o spălare şi atunci ai nevoie să te reînnoieşti cu contactul cu sursa vieţii. Ori de câte ori găsim o cascadă trebuie să facem baie, ori de câte ori găsim un lac, trebuie să facem baie. Şi atunci ne regenerăm. Nu aveam cum să trecem pe lângă această cascadă fără să o onorăm”, mărturiseşte Mircea Laurenţiu.

Citeste articolul integral pe adevarul.ro

Articolul De ce atrage turiști o cascadă mai puțin cunoscută de la limita județelor Buzău și Prahova apare prima dată în Observatorul Prahovean.