De acum, poți asculta Spotify cu mai multe persoane simultan

În cazul în care te-ai întrebat dacă există posibilitatea să poți asculta muzică pe Spotify împreună cu prietenii…

De acum, poți asculta Spotify cu mai multe persoane simultan

În cazul în care te-ai întrebat dacă există posibilitatea să poți asculta muzică pe Spotify împreună cu prietenii tăi, ei bine, acum poți datorită noii funcții implementate, intitutlată Group Session. Inițial, compania a lansat în luna mai a acestui an feater-ul, dar a fost disponibil numai unui număr limitat de persoane. Însă, acum situația s-a schimbat, iar Spotify a trecut la nivelul următor.

Cum poți crea o sesiune de grup pe Spotify?

Într-o postare pe For the Record, Spotify a anunțat ultima sa funcție pe care a făcut-o disponibilă publicului larg, și anume Group Session (sesiunea de grup). Chiar dacă este încă în beta, va permite utilizatorilor premium din întreaga lume să asculte aceeași muzică sau podcast în același timp, simultan.

Distanța dintre tine și persoanele din grup nu contează, totul se desfășoară online. Conținutul se va sincroniza pentru toată lumea, în același timp.

De altfel, oricine poate controla playback-ul. Asta înseamnă că poate pune pe pauză, poate da skip și selecta orice melodie dorește. Desigur, datorită acestei noi funcții, circulă și zvonuri precum că s-ar putea să fie integrată și o secțiune de mesagerie, însă oficial nu știm nimic.

Pentru a crea o sesiune de grup pe Spotify trebuie să urmezi pașii de mai jos:

  1. Deschide Spotify și selectează o piesă.
  2. Apasă pe meniul Connect din partea de stânga jos a ecranului.
  3. Derulează în jos până vezi opțiunea Start a Group Session și apasă pe ea.
  4. Distribuie linkul cu prietenii tăi.

Pentru moment, doar un număr de maxim 5 persoane sunt acceptate în această sesiune de grup. Chiar dacă se află încă în stadiul beta, Spotify va lucra la funcția de față și o va îmbunătăți astfel încât să se plieze după necesitățile utilizatorilor.