Dan Barna a anunțat că a fost infectat cu COVID-19. „Trecem și peste asta”

Liderul USR, Dan Barna, a anunțat, joi, pe contul său de Facebook, că a fost testat pozitiv cu noul coronavirus. El a precizat că „rezultatul a venit în urma unui test pe care l-am făcut preventiv”. „Am aflat, în acestă după amiază, că am contactat COVID-19”, își începe mesajul Dan Barna. El spune apoi că […]

Dan Barna a anunțat că a fost infectat cu COVID-19. „Trecem și peste asta”

Liderul USR, Dan Barna, a anunțat, joi, pe contul său de Facebook, că a fost testat pozitiv cu noul coronavirus. El a precizat că „rezultatul a venit în urma unui test pe care l-am făcut preventiv”.


„Am aflat, în acestă după amiază, că am contactat COVID-19”, își începe mesajul Dan Barna.


El spune apoi că s-a testat preventiv „înaintea unui eveniment la care urma să particip zilele următoare”


"Starea mea generală e bună și voi petrece următoarele zile în autoizolare. Voi continua să fiu prezent oriunde va fi nevoie de mine în măsura în care pot face acest lucru online. Aveți grijă de voi și ai voștri și respectați cu strictețe regulile de protecție. Trecem și peste asta”, a fost mesajul postat de Dan Barna.


Anunțul liderului USR vine la două zile după ce acesta a fost prezent în Parlament, alături de grupul de parlamentari USR, pentru a demisiona. Demersul a fost făcut pentru a nu beneficia de pensie specială, acordată parlamentarilor cu mandate întregi.