Dâmbovițenii au fost amendați pentru nerespectarea regulilor sanitare!

Alte câteva sute de dâmbovițeni au aflat, “pe propriu buzunar”, că nerespectarea regulilor de protecție sanitară, impuse în actualul context epidemiologic, costă. Destul de mult, chiar. Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, sub autoritatea Instituției Prefectului Dâmbovița și în colaborare cu efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Dâmbovița și polițiști locali, au […] Articolul Dâmbovițenii au fost amendați pentru nerespectarea regulilor sanitare! apare prima dată în DambovitaNews.

Dâmbovițenii au fost amendați pentru nerespectarea regulilor sanitare!

Alte câteva sute de dâmbovițeni au aflat, “pe propriu buzunar”, că nerespectarea regulilor de protecție sanitară, impuse în actualul context epidemiologic, costă. Destul de mult, chiar.

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, sub autoritatea Instituției Prefectului Dâmbovița și în colaborare cu efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Dâmbovița și polițiști locali, au continuat activitățile pentru verificarea respectării prevederilor legale impuse în contextul actual, pentru prevenirea infectării cu virusul Sars-CoV-2.

Astfel, au fost verificate 316 obiective/ locații, 170 de mijloace de transport public în comun și au fost legitimate 2856 de persoane.

Echipele de control au depistat 270 de persoane care nu au respectat măsurile de protecție individuală, acestea fiind sancționate contravențional, conform Legii nr. 55 din 2020, cu amenzi în valoare totală de 15 500 de lei.

Activităţile sunt desfăşurate pentru ca toţi cetăţenii să conștientizeze faptul că sănătatea și viaţa persoanelor sunt cele mai importante.

Articolul Dâmbovițenii au fost amendați pentru nerespectarea regulilor sanitare! apare prima dată în DambovitaNews.