Dâmbovița este pe primul loc la atragerea de fonduri europene în Regiunea Sud – Muntenia.

„Cu cele peste ????,???? ???????????????????????????????? ???????? ????????????, depășim celelalte 6 județe ale regiunii din care facem parte – Prahova, Argeș, Ialomița, Călărași, Giurgiu și Teleorman. Se demonstrează, încă o dată, că intenția mea de a transforma Dâmbovița în polul de dezvoltare al regiunii noastre are un fundament solid, bazat pe investițiile care au ca sursă […] Articolul Dâmbovița este pe primul loc la atragerea de fonduri europene în Regiunea Sud – Muntenia. apare prima dată în DambovitaNews.

Dâmbovița este pe primul loc la atragerea de fonduri europene în Regiunea Sud – Muntenia.
„Cu cele peste ????,???? ???????????????????????????????? ???????? ????????????, depășim celelalte 6 județe ale regiunii din care facem parte – Prahova, Argeș, Ialomița, Călărași, Giurgiu și Teleorman. Se demonstrează, încă o dată, că intenția mea de a transforma Dâmbovița în polul de dezvoltare al regiunii noastre are un fundament solid, bazat pe investițiile care au ca sursă de finanțare fondurile europene, dar și bugetul național și fondurile proprii ale Consiliului Județean Dâmbovița.
De asemenea, acum două săpămâni, am anunțat faptul că peste 1.380.000.000 de lei vor intra prin „Anghel Saligny” în Dâmbovița, cu acești bani urmând a fi finanțate 137 de proiecte de înființare, extindere, reabilitare și modernizare de drumuri, poduri, rețele de apă și apă uzată.
Dezvoltarea tuturor comuntăților locale este o muncă de echipă și faptul că se investește masiv în județul Dâmbovița îmi arată că toți au înțeles acest lucru.
Nu ne oprim aici! Vom avea vești la fel de bune și în perioada următoare.
Mai multe detalii pe www.mfe.gov.ro., a anunțat Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița.

Articolul Dâmbovița este pe primul loc la atragerea de fonduri europene în Regiunea Sud – Muntenia. apare prima dată în DambovitaNews.