Dacia lansează astăzi noile modele Logan și Sandero. Cum arată – VIDEO

Dacia lansează astăzi noile modele Logan, Sandero, și Sandero Stepway. Afișând dimensiuni exterioare comparabile cu cele ale vehiculelor din generația precedentă, acestea oferă, pe lângă design-ul complet nou, un plus de modernitate, de echipamente și de polivalență, fără a uita spiritul și atributele de fiabilitate ale înaintașelor. Noul Logan se remarcă prin silueta complet redesenată. Linia […] Articolul Dacia lansează astăzi noile modele Logan și Sandero. Cum arată – VIDEO apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Dacia lansează astăzi noile modele Logan și Sandero. Cum arată – VIDEO

Dacia lansează astăzi noile modele Logan, Sandero, și Sandero Stepway.

Afișând dimensiuni exterioare comparabile cu cele ale vehiculelor din generația precedentă, acestea oferă, pe lângă design-ul complet nou, un plus de modernitate, de echipamente și de polivalență, fără a uita spiritul și atributele de fiabilitate ale înaintașelor.

Noul Logan se remarcă prin silueta complet redesenată. Linia ușor descendentă a pavilionului, cu antena radio amplasată în partea din spate a acestuia, precum și efectul generat de îngustarea graduală a geamurilor laterale conferă vehiculului un aspect dinamic.

O serie de elemente estetice ale Noului Logan se regăsesc și pe Noul Sandero și Noul Sandero Stepway, printre acestea figurând semnătura luminoasă în formă de Y, ecartul redus între roți și pasajele acestora, precum și noul design al mânerelor de uși.

Blocurile optice față și spate ale celor trei modele inaugurează noua semnătură în formă de „Y” a mărcii Dacia. Atât în față cât și în spate, blocurile optice sunt reunite de o nervură orizontală, care accentuează impresia de lățime mai mare a vehiculelor.

VIDEO Cum arată noul Sandero Stepway

Spiritul de aventură are un nou partener în Noul Sandero Stepway. Crossover-ul gamei Dacia inspiră escapade memorabile:…

Publicată de Dacia pe Luni, 28 septembrie 2020

VIDEO Cum arată noul Sandero

Când vine vorba de Noul Sandero, două cuvinte îl descriu cel mai bine: „agil” și „robust”. Design-ul exterior în linii…

Publicată de Dacia pe Luni, 28 septembrie 2020

VIDEO Cum arată noua Dacia Logan

Un model emblematic Dacia, reînnoit într-o nouă generație: Noul Logan oferă un confort sporit și mai mult spațiu…

Publicată de Dacia pe Luni, 28 septembrie 2020

Articolul Dacia lansează astăzi noile modele Logan și Sandero. Cum arată – VIDEO apare prima dată în Observatorul Prahovean.