Cutremur de 4,1 grade Richter în zona Vrancea

Seismul a avut o magnitudine de 4,1 grade Richter și s-a produs în zona Vrancea, la o adâncime de 125 km. Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului a precizat că seismul a avut magnitudinea II. Institutul Național de Cercetare – Dezvoltare pentru Fizica Pământului a precizat că seismul s-a produs, marți, la ora 18.20 […] Articolul Cutremur de 4,1 grade Richter în zona Vrancea apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Cutremur de 4,1 grade Richter în zona Vrancea

Seismul a avut o magnitudine de 4,1 grade Richter și s-a produs în zona Vrancea, la o adâncime de 125 km. Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului a precizat că seismul a avut magnitudinea II.

Institutul Național de Cercetare – Dezvoltare pentru Fizica Pământului a precizat că seismul s-a produs, marți, la ora 18.20 (ora locală a României)

Seismul s-a produs, potrivit INCDFP, în zona seismică Vrancea, la o adâncime de 125 km.

„Cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor orașe: 87 km E de Brașov, 97 km S de Bacău, 100 km NE de Ploiești, 107 km V de Galați, 109 km NV de Brăila, 148 km N de București, 173 km NE de Pitești, 176 km SV de Iași, 200 km E de Sibiu, 213 km N de Ruse”, a anunțat Institutul Național de Cercetare – Dezvoltare pentru Fizica Pământului.

Articolul Cutremur de 4,1 grade Richter în zona Vrancea apare prima dată în Observatorul Prahovean.