Cum va fi sărbătorită Ziua Națională a României la Ploiești

Primăria Municipiului Ploiești și Garnizoana Ploiești organizează ceremonii militare și manifestări dedicate Zilei Naționale a României, miercuri, 01 decembrie 2021. În programul anunțat de autoritățile locale nu figurează activități organizate înainte de pandemie, precum parada militară, concerte sau distribuirea de porții de mâncare celor prezenți și nici condițiile privind accesul publicului la eveniment. Comunicatul primăriei: […] Articolul Cum va fi sărbătorită Ziua Națională a României la Ploiești apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Cum va fi sărbătorită Ziua Națională a României la Ploiești

Primăria Municipiului Ploiești și Garnizoana Ploiești organizează ceremonii militare și manifestări dedicate Zilei Naționale a României, miercuri, 01 decembrie 2021. În programul anunțat de autoritățile locale nu figurează activități organizate înainte de pandemie, precum parada militară, concerte sau distribuirea de porții de mâncare celor prezenți și nici condițiile privind accesul publicului la eveniment.

Comunicatul primăriei:

Activitățile se vor desfășura în Piața Eroilor din municipiul nostru, începând cu ora 11.00, cu respectarea prevederilor legale dispuse în contextul actualei pandemii. La acest eveniment vor participa oficialități locale și județene, parlamentari ai județului Prahova și personal miliar.

Programul dedicat sărbătoririi Zilei Naționale a României va include salutul drapelului de luptă, intonarea Imnului de Stat al României şi oficierea unui serviciu religios.

Reprezentanţii municipiului Ploieşti şi ai judeţului Prahova vor susţine alocuţiuni, iar, în finalul manifestării, se vor depune coroane de flori în memoria eroilor ţării noastre.

Pentru buna desfăşurare a acestui program festiv, s-a decis oprirea temporară a circulaţiei rutiere în municipiul Ploieşti, în zona Pieței Eroilor, miercuri 01 decembrie 2021, în intervalul orar 10.00-12.00.

De asemenea, facem precizarea că, în seara zilei de 1 decembrie 2021, la ora 18.00, se va deschide oficial iluminatul public ornamental de sărbători în municipiul Ploiești.

 

Articolul Cum va fi sărbătorită Ziua Națională a României la Ploiești apare prima dată în Observatorul Prahovean.