Cum ştii dacă intri în schema de sprijin pentru gaze şi energie în iarna aceasta: Ce trebuie să verifici pe factură

Pentru perioada sezo­nu­lui rece, 1 noiembrie 2021 – 31 martie 2022, guvernul a elaborat o schemă de sprijin pentru consumatorii de utilităţi, pentru gazul natural şi energia electrică, fiind stabilite mecanisme de compensare şi pla­fo­nare a facturilor pe considerente de consum şi preţul plă­tit. Condiţiile necesare pentru ca un consumator casnic să beneficieze de această [...] Articolul Cum ştii dacă intri în schema de sprijin pentru gaze şi energie în iarna aceasta: Ce trebuie să verifici pe factură apare prima dată în Biz Brasov.

Cum ştii dacă intri în schema de sprijin pentru gaze şi energie în iarna aceasta: Ce trebuie să verifici pe factură

Pentru perioada sezo­nu­lui rece, 1 noiembrie 2021 – 31 martie 2022, guvernul a elaborat o schemă de sprijin pentru consumatorii de utilităţi, pentru gazul natural şi energia electrică, fiind stabilite mecanisme de compensare şi pla­fo­nare a facturilor pe considerente de consum şi preţul plă­tit. Condiţiile necesare pentru ca un consumator casnic să beneficieze de această [...]

Articolul Cum ştii dacă intri în schema de sprijin pentru gaze şi energie în iarna aceasta: Ce trebuie să verifici pe factură apare prima dată în Biz Brasov.