Cum se înțelege Cornel Ilie cu fosta soție, după divorț: „Privind în urmă, suntem…”

Cornel Ilie vorbește despre viața de după divorț. S-a împlinit un an de când Cornel Ilie, liderul trupei Vunk, este singur. Solistul s-a separat de soția sa, Eliza, punând punct brusc unui mariaj de cinci ani. Artistul spune că în prezent, mai mult ca oricând, are relație strânsă cu fosta lui soție.

Cum se înțelege Cornel Ilie cu fosta soție, după divorț: „Privind în urmă, suntem…”

Cornel Ilie vorbește despre viața de după divorț. S-a împlinit un an de când Cornel Ilie, liderul trupei Vunk, este singur. Solistul s-a separat de soția sa, Eliza, punând punct brusc unui mariaj de cinci ani. Artistul spune că în prezent, mai mult ca oricând, are relație strânsă cu fosta lui soție.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

De curând, artistul a vorbit în cadrul unui podcastul lui Mihai Morar despre viața sa din ultima perioadă, dezvăluind totodată ce fel de relație are acum cu mama copiilor lui.

Cornel Ilie, despre viața de după divorț: „Există dragoste și după divorț, și după iubire”

„Există dragoste și după divorț, și după iubire” este descoperirea extraodinară pe care Cornel Ilie a făcut-o de când a divorțat.

El și Eliza au doi copii împreună, Zara (6 ani) și Cezar (2 ani), și împreună au construit o relație bună de prietenie nu doar de dragul trecutului, ci și pentru copiii care stau cu mama lor.

„L-am pierdut și pe tata. Am fost pus în fața unor momente care au venit să vindece ceva în mine, nu să mă distrugă. Suntem foarte bine și ne înțelegem extraordinar.

Toată povestea nu stătea în conceptul de a fi căsătoriți și de a arăta oamenilor că nu sunt probleme în cuplu. Am declarat divorțul nostru cu multă prietenie, pentru a da speranțe și altora că se poate face și așa, nu doar cu exemple negative.

Nu încurajez oamenii să se despartă, dar unii nu o fac de teamă să nu spună lumea ceva. Eu am pus în primul plan copiii. Tot ceea ce facem este să protejăm copiii. Și cred că scoatem cel mai bun lucru din asta”, i-a povestit Cornel Ilie lui Mihai Morar.

Citește și: Lidia Buble, adevărul despre relația dintre ea și Cornel Ilie: „Am avut o chimie foarte faină…”

Citește și: Cornel Ilie vorbește despre divorț și deja știe cum ar trebui să fie femeia ideală: „Este o iubire între doi oameni care oricum vor fi legați toată viața’

Citește și: Simona Halep și Toni Iuruc, primele imagini din „săptămâna de miere’.Ce destinație au ales

Citește și: Bianca Comănici de la Puterea Dragostei, detalii despre noul iubit:„Pentru mine asta contează foarte mult’

Cum a reușit să se echilibreze emoțional

Totodată, artistul explică că a trecut printr-o perioadă dificilă, și pe fondul pandemiei de coronavirus, și s-a vindecat cu tenis și cu muzică clasică.

„Mă țin în echilibru vorbind zilnic cu copiii, e cea mai bună hrană. Am avut norocul că am stat la curte și m-am putut plimba în picioarele goale. Sau luam un copac în brațe.

Noaptea, vorbeam cu stelele, ziua, cu norii. Știu că sunt pe drumul bun spre cea mai bună versiune a mea. Da, există dragoste de oameni după iubire, după ce iubirea nu mai există între ei.

Dar există o formă de dragoste care rămâne acolo, orice ar fi, mai ales după ce au făcut doi copii împreună. La un an după divorț, pot spune că da, există dragoste după iubire, e și mai mare certitudinea.

Privind în urmă, cu atât mai mult suntem într-un punct superb ca relație. Foarte puțini oameni înțeleg așa ceva”, a mai spus el.

Ce spune Cornel Ilie despre o nouă relație

Inevitabil, a fost atins și subiectul unei posibile noi relații, însă Cornel Ilie a fost rezervat în declarații. Nu a negat că ar fi timp și pentru o altă persoana în viața sa la acest moment, însă nu a oferit detalii cu privire la acest aspect.

‘Dar tot timpul este loc de o persoană, dar nu o să vorbesc niciodată despre partea asta’, a subliniat solistul.