Cum se curăță filtrul de particule (DPF). Astăzi se lansează prima ediție a vlog-ului auto iCars – VIDEO

Parte a unui proiect de amploare, vlogul iCars își propune să vă prezinte soluții pentru cele mai frecvente probleme din sfera auto-moto. Cu siguranță, sunt mulți pasionați sau profesioniști care activează în domeniu, așa că aportul lor este oricând binevenit. Echipa iCars vă așteaptă atât pe canalul YouTube, unde vor fi toate producțiile video, dar […] Articolul Cum se curăță filtrul de particule (DPF). Astăzi se lansează prima ediție a vlog-ului auto iCars – VIDEO apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Cum se curăță filtrul de particule (DPF). Astăzi se lansează prima ediție a vlog-ului auto iCars – VIDEO

Parte a unui proiect de amploare, vlogul iCars își propune să vă prezinte soluții pentru cele mai frecvente probleme din sfera auto-moto.

Cu siguranță, sunt mulți pasionați sau profesioniști care activează în domeniu, așa că aportul lor este oricând binevenit.

Echipa iCars vă așteaptă atât pe canalul YouTube, unde vor fi toate producțiile video, dar și pe pagina de Facebook a proiectului, pe contul de Instagram și chiar pe TikTok.

Important este să oferim soluțiile tehnice corecte, reducând la minim costurile și evitând astfel riscurile de a vă lăsa păcăliți, doar pentru că cei mai mulți sunteți doar utilizatori, nu specialiști în servisare sau achiziție de vehicule, consumabile și piese de schimb.

Vom lua în calcul toate sugestiile și ponturile voastre, inclusiv pe cele care vizează prezentările unor modele, cu bunele și mai puțin bunele lor.

Pentru prima ediție am ales o problemă des întâlnită la mașinile dotate cu filtru de particule, celebrul DPF, problemă care poate genera costuri nejustificat de mari, de la sute la mii de euro, asta dacă nu luăm în calcul soluția alternativă înlocuirii.

Costul soluției curățării nu depășește 100 de euro (exceptând demontarea obligatorie a DPFului). Va fi adus la 99% din capacitatea garantată de fabricant, având și garanție de un an.

Vizionare plăcută și mai ales utilă!

Articolul Cum se curăță filtrul de particule (DPF). Astăzi se lansează prima ediție a vlog-ului auto iCars – VIDEO apare prima dată în Observatorul Prahovean.