Cum s-a produs accidentul pe podul din zona Dedeman, la intrare în Ploiești. Noi imagini și starea victimelor – FOTO

Două persoane au fost rănite în urma unui accident rutier petrecut miercuri seară, la intrare în Ploiești, pe podul din zona Dedeman. Șoferul care a produs accidentul era beat. Potrivit IJP Prahova, în urma cercetărilor efectuate la fața locului, a rezultat faptul că un conducător auto în vârstă de 54 de ani, care se deplasa […] Articolul Cum s-a produs accidentul pe podul din zona Dedeman, la intrare în Ploiești. Noi imagini și starea victimelor – FOTO apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Cum s-a produs accidentul pe podul din zona Dedeman, la intrare în Ploiești. Noi imagini și starea victimelor – FOTO

Două persoane au fost rănite în urma unui accident rutier petrecut miercuri seară, la intrare în Ploiești, pe podul din zona Dedeman. Șoferul care a produs accidentul era beat.

Potrivit IJP Prahova, în urma cercetărilor efectuate la fața locului, a rezultat faptul că un conducător auto în vârstă de 54 de ani, care se deplasa pe strada Ștrandului, din direcția Bucov către Ploiești, a intrat în coliziune cu parapetul metalic de pe partea dreaptă a sensului de mers și cu un alt autoturism condus de un bărbat de 50 ani.

După impact, primul vehicul s-a răsturnat perpendicular cu axul drumului.

Din eveniment au rezultat doua victime, respectiv conducătorul și pasagerul de pe locul din dreapta-față, din cel de-al doilea autoturism. Acestea au fost transportate la spital cu traumatims cranian și multiple escoriații.

Șoferul care a provocat accidentul avea 0.59 mg/l alcool pur în aerul expirat.

”Cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a modului în care s-a produs evenimentul și luarea măsurilor legale în consecință” transmit polițiștii.

Se circulă dirijat, pe un singur fir, alternativ.

Noi imagini de la locul accidentului:

Articolul Cum s-a produs accidentul pe podul din zona Dedeman, la intrare în Ploiești. Noi imagini și starea victimelor – FOTO apare prima dată în Observatorul Prahovean.