Cum s-a produs accidentul de pe DN1A, în afara localității Stăncești

Accidentul rutier a avut loc pe DN1A, în afara localității Stăncești, după ce două autoturisme au intrat în coliziune. Potrivit primelor verificări, se pare că un conducător auto în vârstă de 20 de ani, care se deplasa la volanul unui autoturism pe DN1A, in afara localității Stăncesti, pe sensul de mers București-Ploiești, posibil pe fondul […] Articolul Cum s-a produs accidentul de pe DN1A, în afara localității Stăncești apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Cum s-a produs accidentul de pe DN1A, în afara localității Stăncești

Accidentul rutier a avut loc pe DN1A, în afara localității Stăncești, după ce două autoturisme au intrat în coliziune.

Potrivit primelor verificări, se pare că un conducător auto în vârstă de 20 de ani, care se deplasa la volanul unui autoturism pe DN1A, in afara localității Stăncesti, pe sensul de mers București-Ploiești, posibil pe fondul nerespectării regulilor de circulație la efectuarea unei manevre de depășire, a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus, pe același sens de mers, de un bărbat de 29 de ani, care ar fi efectuat o manevra de viraj către stânga.

În urma evenimentului rutier, cei doi conducători auto au fost transporți la spital.

„Rezultatul testării cu aparatul etilotest a fost negativ în cazul conducătorului auto de 20 de ani. Celălalt conducător auto nu a putut fi testat la fata locului, urmând să i se recolteze probe biologice de sânge, la unitatea medicală”, a precizat IJP Prahova.

Foto cu caracter ilustrativ

Articolul Cum s-a produs accidentul de pe DN1A, în afara localității Stăncești apare prima dată în Observatorul Prahovean.