Cum s-a produs accidentul de pe DN1 Blejoi, între 5 autoturisme și o motocicletă

Accidentul de duminică după-amiază, de pe DN1 Blejoi, în care au fost implicate 5 autoturisme și o motocicletă, a produs 2 victime care au necesitat spitalizarea. Conform IJP Prahova, din primele cercetări, un motociclist în vârstă de 42 de ani, care circula pe DN1, pe banda nr. 2 a sensului de mers Brașov către Ploiești, […] Articolul Cum s-a produs accidentul de pe DN1 Blejoi, între 5 autoturisme și o motocicletă apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Cum s-a produs accidentul de pe DN1 Blejoi, între 5 autoturisme și o motocicletă

Accidentul de duminică după-amiază, de pe DN1 Blejoi, în care au fost implicate 5 autoturisme și o motocicletă, a produs 2 victime care au necesitat spitalizarea.

Conform IJP Prahova, din primele cercetări, un motociclist în vârstă de 42 de ani, care circula pe DN1, pe banda nr. 2 a sensului de mers Brașov către Ploiești, ajuns la km 77+300, posibil pe fondul nepăstrării unei distanțe de siguranță corespunzătoare în mers cât și pe fondul neadaptării vitezei de deplasare la condițiile de drum, a intrat în coliziune cu 5 autoturisme care se deplasau în aceeași direcție.

Cele cinci autoturisme implicate în accident sunt: un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 45 de ani care circula pe banda nr. 1, un auto condus de o femeie în vârstă de 35 de ani care circula pe banda nr. 2, un auto condus de o femeie de 27 de ani care circula pe banda nr. 1, un alt autoturism condus de un bărbat de 25 de ani care circula tot pe banda nr. 1 și ultimul este turismul oprit în coloană pe banda nr. 1, cel în care motocileta s-a și oprit, condus de un bărbat de 53 de ani.

Rezultatul testării cu aparatul etilotest a fost negativ în cazul celor 5 conducători auto.

În urma accidentului, motociclistul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Foto cu caracter ilustrativ

Articolul Cum s-a produs accidentul de pe DN1 Blejoi, între 5 autoturisme și o motocicletă apare prima dată în Observatorul Prahovean.