Cum i-a păcălit Maria Speranța pe Shift și Connect-R la Asia Express: „Mi-am bătut joc de ei”

Maria Speranța i-a păcălit pe Connect-R și Shift. Fiica Adrianei Trandafir a decis că este momentul să le dea bătăi de cap concurenților. Tânăra și-a pus planul în aplicare și a reușit să-i deruteze pe cei doi.

Cum i-a păcălit Maria Speranța pe Shift și Connect-R la Asia Express: „Mi-am bătut joc de ei”

Maria Speranța i-a păcălit pe Connect-R și Shift. Fiica Adrianei Trandafir a decis că este momentul să le dea bătăi de cap concurenților. Tânăra și-a pus planul în aplicare și a reușit să-i deruteze pe cei doi.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Maria Speranța, fiica Adrianei Trandafir, a reușit să îi păcălească pe Conenct-R și Shift, chiar în cea de-a doua zi a competiției. Tânara le-a spus că este nevoie să se îmbrace în rochii, însă acest lucru nu trebuia făcut.

Cum i-a păcălit Maria Speranța pe Shift și Connect-R la Asia Express: "Mi-am bătut joc de ei"Cum i-a păcălit Maria Speranța pe Shift și Connect-R la Asia Express: "Mi-am bătut joc de ei"

Asia Express a început, iar concurenții fac tot posibilul pentru a duce la bun sfârșit probele și pentru a ajunge în marea finală. Ei bine, aceștia încearcă să profite din plin de toate atuurile. Maria Speranța le-a dat mari bătăi de cap lui Shift și lui Connect-R.

Citește și: Cine este Maria Speranța de la Asia Express. Nu-i calcă pe urme mamei ei, Adriana Trandafir

Citește și: Adriana Trandafir, clipe de coșmar la Asia Express 4. Fiica ei, Maria Speranța, a avut nevoie de medic: „Am îmbătrânit 10 ani!”

Citește și: Mirela Vaida și soțul ei au împlinit 12 ani de căsnicie. Cum au sărbătorit

Citește și: Oana Roman și Marius Elisei nu își mai reînnoiesc jurămintele: „Nu mai facem nimic”

Maria Speranța i-a păcălit pe Connect-R și Shift

Concurenții de la Asia Express pun la bătaie toate abilitățile pe care le dețin. În timp ce unii se folosesc de fizic, alții se folosesc de mici trucuri pentru a-i încetini pe ceilalți.

În momentul în care au ajuns la moschee, Maria Speranța și Adriana Trandafir s-au îmbrăcat în rochii, potrivit tradiției locale. Cele două au intrat și au mers să îl caute pe acel bărbat care urma să le indiciul de care aveau nevoie.

Însă, atunci când au ieșit din moschee, Maria și mama ei s-au întâlnit cu Shift și Connect-R. Astfel, fiica Adrianei Trandafir a decis să le pună bețe-n roate și le-a spus că este necesar să se acopere, pentru că doar așa vor putea merge înăuntru.

„Mi-am bătut joc de ei! Ei nu trebuia să își ia, pentru că sunt bărbați. Femeile când intră în Moschee trebuie să fie acoperite. Rochiile erau destinate femeilor din concurs, nu bărbaților”, a spus Maria Speranța.

Tânara a observat că, încă de la începutul competiției, echipa formată din Shift și Connect-R a fost mereu în spatele lor, astfel că a decis să o încetinească puțin.

Maria Speranța, detalii despre Asia Express

În cadrul unui interviu, Maria Speranț a vorbit despre competiția Asia Express. Tânara participă alături de mama ei, Adriana Trandafir.

Cea mai provocatoare experienţă personală, de până acum, singura în care o să ne testăm limitele, puterea de a merge cu adevărat mai departe, după ce o să spunem: gata, până aici, nu mai pot. Împreună, pentru prima oară, suntem o echipă în situaţii nemaintâlnite, în locuri neştiute, în condiţii netrăite şi nebănuite. O să trecem prin multe bune şi rele şi o să încercăm să facem faţă cerinţelor. Sperăm ca timpul nepetrecut împreună până acum să se adune într-un exercitiu de iubire, ambiţie, autocunoaştere, bucurie şi joacă, sperând să nu regretăm niciodată această alegere. Asia Express, noi suntem pregătite, tu?’, a declarat Maria Speranța, fiica Adrianei Trandafir.