Cum arată troleibuzele noi care vor ajuge la Ploiești. FOTO

Producătorul polonez de mijloace de transport în comun, Solaris, a postat pe Facebook anunțul privind livrarea a 20 de troleibuze pentru Primăria Ploiești. Este vorba de modelul Solaris Trollino 12, care are o capacitate de transport de minim 70 pasageri, din care 30 de locuri pe scaun. Troleibuzele, a căror valoare totală depășește 10 milioane […] Articolul Cum arată troleibuzele noi care vor ajuge la Ploiești. FOTO apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Cum arată troleibuzele noi care vor ajuge la Ploiești. FOTO

Producătorul polonez de mijloace de transport în comun, Solaris, a postat pe Facebook anunțul privind livrarea a 20 de troleibuze pentru Primăria Ploiești.

Este vorba de modelul Solaris Trollino 12, care are o capacitate de transport de minim 70 pasageri, din care 30 de locuri pe scaun.

Troleibuzele, a căror valoare totală depășește 10 milioane de euro, sunt dotate cu sistem de informare a pasagerilor, tracking GPS şi anunţarea staţiei următoare, sistem de climatizare, sistem de supraveghere video, sistem automat de taxare, computer gestiune management trafic, display pentru anunţuri şi reclame, validatoare ș.a.

Acestea vor fi utilizate pe cele două trasee de troleibuze existente, care înregistrează zilnic o frecvenţă ridicată de călători, respectiv  ruta 44 (11 troleibuze) şi ruta 202 (9 troleibuze).

Galerie FOTO Cum arată noile troleibuze care vor ajunge în administrarea TCE Ploiești (sursa: solarisbus.com)

 

Articolul Cum arată troleibuzele noi care vor ajuge la Ploiești. FOTO apare prima dată în Observatorul Prahovean.