Cum arată și cât au costat noile stații de transport în comun din Ploiești

Primăria Ploiești a cumpărat 46 de stații care vor fi folosite de călătorii TCE. Deși termenul prevăzut în caietul de sarcini pentru livrarea noilor stații era de 12 iunie, montarea lor a început înainte de alegerile locale din 9 iunie. Potrivit documentației aferente procedurii de achiziție, ”obiectivul general îl reprezintă îmbunătățirea serviciilor de transport public […] Articolul Cum arată și cât au costat noile stații de transport în comun din Ploiești apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Cum arată și cât au costat noile stații de transport în comun din Ploiești

Primăria Ploiești a cumpărat 46 de stații care vor fi folosite de călătorii TCE. Deși termenul prevăzut în caietul de sarcini pentru livrarea noilor stații era de 12 iunie, montarea lor a început înainte de alegerile locale din 9 iunie. Potrivit documentației aferente procedurii de achiziție, ”obiectivul general îl reprezintă îmbunătățirea serviciilor de transport public […]

Articolul Cum arată și cât au costat noile stații de transport în comun din Ploiești apare prima dată în Observatorul Prahovean.