Cum arată Oana Roman nemachiată: „Am 45 de ani și mă simt…”

Oana Roman a fost sfătuită de unii dintre fanii săi să intre și ea în rândul vedetelor care și-au retușat trăsăturile prin operații estetice. Zeci, în cazul unora dintre ele! Oana asigură pe toată lumea că niciodată nu va face schimbări de genul acesta în zona feței și a postat o fotografie cu ea nemachiată.

Cum arată Oana Roman nemachiată: „Am 45 de ani și mă simt…”

Oana Roman a fost sfătuită de unii dintre fanii săi să intre și ea în rândul vedetelor care și-au retușat trăsăturile prin operații estetice. Zeci, în cazul unora dintre ele! Oana asigură pe toată lumea că niciodată nu va face schimbări de genul acesta în zona feței și a postat o fotografie cu ea nemachiată.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Recent, Oana Roman a dezvăluit că o persoană care o urmărește pe rețelele de socializare a sfătuit-o să își facă mai multe intervenții la față. Oana Roman a decis să posteze o fotografie complet nemachiată, pentru a le demonstra tuturor că este fericită și mândră de modul cum arată.

Cum arată Oana Roman nemachiată: "Am 45 de ani și mă simt..."Cum arată Oana Roman nemachiată: "Am 45 de ani și mă simt..."

La 45 de ani, Oana Roman susține că este foarte mulțumită de felul în care arată pielea ei și nu are nici o problemă să iasă din casă nemachiată. Nici nu are obsesia cosmeticelor, merge rar la tratamente de înfrumusețare și este mândră de felul în care arată tenul ei.

„Am 45 de ani și mă simt bine. Sunt încântată ca pot să ies din casa fără machiaj și deși am slăbit mult, pielea de pe față este încă OK.

Nu m-am dat cu cremă pe față aproape deloc până de curând și nu am nici un fel de intervenții la față. Nici măcar tratament nu ajung să fac mai des de 2 ori pe an.

Mi-a scris cineva zilele trecute să mă operez la pleoape, pomeți, nas, ca să arăt că x, mi-a dat un nume. Nu vreau să arăt că nimeni și nu vreau să mă operez deloc la față”, a spus Oana Roman, pe Instagram.

Cum arată Oana Roman nemachiată: „Nu am obsesia asta!:

Oana Roman este hotărâtă să nu-și facă vreodată o intervenție estetică la față și susține că se simte foarte bine în pielea ei.

„Nu am obsesia asta și nu o voi avea niciodată. Sunt foarte ok asa. Și în afara de a folosi creme bune, nu intenționez sa fac nimic altceva! Nu am trăit niciodată din aspectul fizic și nici nu caut asta.

Am minte destulă încât sa trăiesc bine fără sa fac o obsesie din fizicul meu. Și asta pt ca am învățat mulți ani, mult și temeinic și apoi am muncit pe măsură”, a adăugat Oana Roman.

Citește și: Cum arată Roxana Vancea în al doilea trimestru de sarcină.

Citește și: Irina Stroia, ispita de la Insula Iubirii, a fost bătută pe stradă

Citește și: Marian Vanghelie, chemat la Parchet după ce și-ar fi bătut soția. Oana Mizil:

Dragostea o face să strălucească!

De când s-a împăcat cu Marius Elisei, Oana Roman strălucește! Dragostea îi ține loc și de machiaj și se vede pe chipul său cât este de fericită alături de tatăl fiicei sale.

Oana Roman este mai îndrăgostită ca niciodată de Marius Elisei, cu care se va recăsători în septembrie. Vedeta se simte extrem de iubită și protejată în brațele tatălui copilului ei, Isabela.

Oana Roman și Marius Elisei se întrec în declarații de dragoste pe social media.

“Nimic nu este întâmplător. Dacă în perioada asta destul de grea emotional pentru mine, el nu ar fi fost lângă mine, probabil că nu aș fi făcut față. A revenit în viața mea pentru că așa trebuia să fie și pentru că locul lui este în viața mea.

Îți mulțumesc pentru grija, atenția și iubirea ta. Probabil am făcut eu ceva bun ca să merit asta. ” a scris Oana Roman într-un InstaStory.

Oana Roman și Marius Elisei vor spune din nou „Da” în fața ofițerului de stare civilă, chiar în această toamnă.

Cumva suntem căsătoriți, în fața lui Dumnezeu noi nu am făcut slujbă de dezlegare, încă purtăm verigheta. Nu mai suntem căsațoriți în acte. O petrecere vreau să fac, pe 24 septembrie, de ziua lui Marius. Am mai făcut o așa petrecere acum 5 ani când ne-am reînnoit jurămintele. Între timp vreau să îmi dați idei de locații.

Vreau să fac o chestie în aer liber, unde să pun niște baloane, decorațiuni. Vreau ca toată lumea să fie îmbrăcată lejer. Nu vreau mulăciuni, suntem pe câmpenesco-burghezo. Până atunci sper să ma pot mobiliza să organizez o petrecere frumoasă„, a declarat Oana Roman, citată de wowbiz.ro.